ROME, ITALY - AUGUST 18: SS Lazio fans cheer for their team during the serie A match between SS Lazio and SSC Napoli at Stadio Olimpico on August 18, 2018 in Rome, Italy. (Photo by Marco Rosi/Getty Images)
Marco Rosi/Getty Images

NIJE IM TO TREBALO

NAJŽEŠĆI NAVIJAČI LAZIJA ŠOKIRALI JAVNOST DISKRIMINACIJSKOM PORUKOM 'Pozivamo žene, supruge i djevojke da izbjegavaju taj dio tribine'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.08.2018. u 15:01

 • Najžešći navijači talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija šokirali su javnost poručivši kako na svojoj tribini ne žele žene, supruge i prijateljice.

  "Curva Nord za nas je sveto mjesto," poručili su Lazijevi ultrasi.

  "Prvi redovi tribine doživljavaju se kao rovovi, predstavljaju mjesto najžešće borbe za klub i najjačeg navijanja. Zbog toga pozivamo žene, supruge i djevojke da izbjegavaju taj dio tribine i da utakmicu prate iza desetog reda," poručili su navijači.

  "Svatko tko je izabrao stadion kao alternativu za romantičnu šetnju Parkom Villa Borghese, neka utakmicu gleda s drugog dijela stadiona", stoji u poruci koja se proširila društvenim mrežama, a ubrzo je stigla i do medija podijelivši talijansku javnost. Dio ljudi se slaže s njihovom odlukom, no dio je smatra diskriminirajućom.

  Lazio je na otvaranju sezone na svom stadionu izgubio od Napolija sa 1-2.

  Tagovi
  Iz drugih medija