Ilustracija
 Bozidar Vukicevic / CROPIX
POLICIJA PRIVELA NEKOLIKO OSOBA

NAVIJAČKI NEREDI UOČI DERBIJA NA MAKSIMIRU, BBB POSTAVILI ZASJEDU KOHORTI!? 'Stvorila se kolona, trčali su maskirani i nosili palice, lopate... Užas!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. listopad 2019. 22:10

Dinamo je na Maksimiru u sklopu 13. kola HNL-a svladao Osijek minimalnim rezultatom, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Damian Kadzior u 42. minuti.

Međutim, čini se da je dvoboj tih dvaju klubova počeo već u popodnevnim satima, barem ako su navijačke skupine u pitanju.

Čitatelji su portalu Vijesti.hr dojavili da je kod odmorišta Križ pedesetak osoba blokiralo promet te da su navodno neki od njih trčali s maramama preko lica, kapuljačama te s palicama i lopatama u rukama. Prema neslužbenim informacijama, policija je promptno reagirala i privela 15-ak osoba.

Nagađa se da bi se moglo raditi o Bad Blue Boysima koji su nastojali napraviti zasjedu osječkoj navijačkoj skupini Kohorti.

"Napravili su kolonu i ugrozili automobile i putnike, radeći grimase, pokazivali su srednji prst. Uz cestu je bilo parkirano par automobila i kombi kojim su vjerojatno došli", izjavila je čitateljica za Vijesti.hr.

"Vozili smo se u autu za Zagreb kad odjednom se promet usporava i gotovo zaustavi, a pokraj nas pretrči pedesetak maskiranih tipova s kapuljačama na glavama i palicama i lopatama. Užas", poručila je šokirana čitateljica.

Linker
20. travanj 2024 15:03