Split, 101019. Policijsko osiguranje po gradu pred nogometnu utakmicu Hrvatska-Madjarska.
Na fotografiji:
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX

Ilustracija

POLICIJA PRIVELA NEKOLIKO OSOBA

NAVIJAČKI NEREDI UOČI DERBIJA NA MAKSIMIRU, BBB POSTAVILI ZASJEDU KOHORTI!? 'Stvorila se kolona, trčali su maskirani i nosili palice, lopate... Užas!'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.10.2019. u 21:10

 • Dinamo je na Maksimiru u sklopu 13. kola HNL-a svladao Osijek minimalnim rezultatom, a strijelac pobjedničkog pogotka bio je Damian Kadzior u 42. minuti.

  Međutim, čini se da je dvoboj tih dvaju klubova počeo već u popodnevnim satima, barem ako su navijačke skupine u pitanju.

  Čitatelji su portalu Vijesti.hr dojavili da je kod odmorišta Križ pedesetak osoba blokiralo promet te da su navodno neki od njih trčali s maramama preko lica, kapuljačama te s palicama i lopatama u rukama. Prema neslužbenim informacijama, policija je promptno reagirala i privela 15-ak osoba.

  Nagađa se da bi se moglo raditi o Bad Blue Boysima koji su nastojali napraviti zasjedu osječkoj navijačkoj skupini Kohorti.

                                                                 

   

  "Napravili su kolonu i ugrozili automobile i putnike, radeći grimase, pokazivali su srednji prst. Uz cestu je bilo parkirano par automobila i kombi kojim su vjerojatno došli", izjavila je čitateljica za Vijesti.hr.

  "Vozili smo se u autu za Zagreb kad odjednom se promet usporava i gotovo zaustavi, a pokraj nas pretrči pedesetak maskiranih tipova s kapuljačama na glavama i palicama i lopatama. Užas", poručila je šokirana čitateljica.

  Iz drugih medija