CROPIX
JASNA PORUKA

NIJE NI STIGAO,A VEĆ GA TJERAJU! BIŠĆAN POTVRDIO DA DOLAZI U RIJEKU, ARMADA MU ODMAH PORUČILA: 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti. Igore, odlazi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2018. 16:05

Još nije i stigao, a već su počeli problemi. Igor Bišćan danas je potvrđen za novog trenera Rijeke, a već prije službene potvrde velike vijesti, bivšem je dinamovcu stigla neugodna poruka riječkih navijača.

Armada se nakon prve neslužbene objave vijesti o nasljedniku Matjaža Keka ekspresno oglasila putem svog službenog Facebook profila te poslala jasnu poruku novom treneru.

"Nikada zaboraviti, nikada oprostiti. Igore, odlazi! Prvaci 98/99", napisala je Armada na Facebooku uz fotografiju prekriženog Bišćana u dresu Dinama.

Stare rane očito i danas peku. Bišćan je, naime, bio dio Dinamove momčadi koja je 1999. godine postala prvakom Hrvatske, i to upravo ispred tada drugoplasirane Rijeke, kojoj je u posljednjem antologijskom kolu protiv Osijeka trebala pobjeda za prvi povijesni naslov prvaka.

Završilo je 1:1, Riječani nikad nisu zaboravili pomoćnog suca Krečaka koji im je poništio gol za pobjedu dvije minute prije kraja, a optužbe su tada frcale i prema Zagrebu, HNS-u...

Stariji navijači vjerojatno pamte i ne baš prijateljsku gestu Bišćana prema Rijekinim navijačima iz njegovih Dinamovih dana, kada se tijekom jednog derbija slaveći gol primio za međunožje i pokazao prema tribinama.

Bišćan na Rujevicu stiže nakon uspješne sezone u Sloveniji, gdje je postao prvak s Olimpijom, a trebao bi biti predstavljen u srijedu.

IGOR BIŠĆAN: 'Na neki način me je sramota i ispričavam se svima'

U utorak je Bišćan za anorthosis24.net potvrdio da preuzima Rijeku:

"Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam predugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjujuće situacije, na neki način me je sramota. Jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anorthosisu je moja obitelj koja bi željela ostati živjeti u Hrvatskoj", objasnio je Bišćan.

Linker
19. travanj 2024 12:34