CROPIX
SVI NA ROSENBORG

NOGOMETNA GROZNICA TRESE ZAGREB, DINAMO POVUKAO PRAVI POTEZ ZA SVE NAVIJAČE! U prodaju idu dodatne ulaznice za utakmicu koja vodi prema Ligi prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2019. 12:36

Dinamo u srijedu u 21 sat na Maksimiru igra prvu utakmicu play-offa Lige prvaka protiv norveškog prvaka Rosenborga, a već je sada, po interesu navijača i vijestima iz kluba, jasno da će Modri imati sjajnu podršku.

U ponedjeljak iza podneva rasprodane su i sve ulaznice za tribinu istok i zapad gore. Dakle, zapad dolje i istok su otišli ranije, ostalo je još karata za sjever dolje te jug. Još se samo danas ulaznice mogu kupiti po pretprodajnim cijenama, na dan utakmice bit će skuplje. Ako ih uopće još i bude.

Ako znamo da na zapadnoj tribini ukuno ima više od 11 tisuća mjesta, a na istoku više od devet tisuća, jasno je već sad da će gledatelja biti više od 20 tisuća. Naravno, očekuje se da ispune i sjever i jug pa da ih bude i oko 25 tisuća.

- Nadamo se da će do srijede sve biti rasprodano. Želimo da podrška bude onakva kakva je bila na svim europskim utakmicama. Uvijek su nas navijači nosili do pobjeda, vjerujem da će i protiv Rosenborga biti tako - kaže Bjelica.

DODATNE ULAZNICE U PRODAJI

Dinamo će danas u prodaju pustiti kontingent ulaznica za tribine istok, zapad dolje i zapad gore koje su preostale nakon što su zadovoljene potrebe partnera UEFA-e za utakmicu Dinamo - Rosenborg.

Mogućnost kupovine bit će od 11:00 sati na Ticket pointu ili online putem - do isteka zaliha ulaznica puštenih u prodaju

Linker
19. travanj 2024 15:59