Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

NOVA VAŽNA OBAVIJEST IZ MAKSIMIRA: DINAMO ZBOG OGROMNOG INTERESA NAVIJAČA OTVARA DODATNI SEKTOR NA TRIBINAMA Evo koliko koštaju nove ulaznice

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 28.08.2018. u 10:56

 • Iz maksimirskog kluba su jučer izvijestili da se očekuje oko 29 tisuća gledatelja te su pozvali ljude da na stadion dođu što ranije da bi se izbjegle gužve, a ta bi brojka, po posljednjim informacijama iz Maksimira mogla biti i malo veća.

  U utorak ujutro iz Dinama je stigla nova važna obavijest navijačima.

  "Zbog iznimnog velikog interesa za utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo - Young Boys, klub je donio odluku da će za prodaju biti otvoren sektor broj 6 na tribini Sjever dolje koji je do sada na  utakmicama bio zatvoren zbog sigurnosnih razloga.

  Kapacitet sektora je 650 mjesta, a ulaznice po cijeni od 50 kuna u prodaji su na Ticket pointu. Klub će javnost obavijestiti putem službene web stranice čim ulaznice budu rasprodane.

  Srdjan Vrancic / CROPIX
  CROPIX
   

  TRIBINA SJEVER DOLJE, SEKTOR 6

  650 ulaznica u prodaji, cijena 50kn

  Ticket point, 28.8., 10-21:45h

  Prilikom kupovine ulaznica potrebno je predočiti važeći osobni dokument jer su sve ulaznice personalizirane.

  TRIBINA JUG

  Nastavno na brojne upite za ulaznice za južnu tribinu - tribina jug je namijenjena gostujućim navijačima na kojoj će prema informacijama BSC Young Boys biti do 500 njihovih navijača ultrasa.

  S obzirom na to i s obzirom na striktnu politiku UEFA-e o odvajanju domaćih i gostujućih, navijača nismo u mogućnosti donijeti odluku o otvaranju dijela tribine jug za navijače Dinama, iz sigurnosnih i organizacijskih razloga.

  U budućnoti ćemo razmotriri tehnička rješenja pomoću kojih ćemo 5% kapaciteta stadiona imati odvojena za gostujuće navijače, da bismo sve preostalo mogli staviti na raspolaganje domaćim navijačima", stoji u Dinamovu priopćenju.

  Svjedoci smo da se i na utakmicama s puno manje publike znaju stvoriti čepovi na ulazima, zato je dobro da uistinu svi dođu što je ranije moguće. Stadion se otvara u 19 sati.

  Također, treba znati da će javno parkiralište kod spomenika bacaču diska biti zatvoreno, a da je na službena parkirališta ulaz dopušten samo uz službenu propusnicu, po UEFA-inim propisima.

  Iz drugih medija