screenshot facebook
POTPUNI KAOS NA TRIBINAMA

NOVI DETALJI NEREDA U BEOGRADU U krvavom obračunu Grobara nož u leđa dobio Hrvat iz Splita?! Jednom navijaču otkinut nos, uho i izbijeni zubi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2017. 14:36

Trebao je to biti veliki 156. 'vječiti derbi' između Partizana i Crvene zvezde, ali ono što je trebao biti praznik nogometa u Srbiji pretovrio se u krvavi obračun navijača.

Naime, u 15 minuti utakmice došlo je do sukoba dviju frakcija Grobara što se jadno vidi na nekim snimkama. Skupina 'Vandal boys' u početku je 'pritisnula' puno veću skupinu 'Alcatraz', ali su u konačnici izvukli puno deblji kraj. Spomenuta skupina je tribinu napustila pretučena, spaljena bakljama i skinuta do gole kože.

Srpski mediji, točnije Alo.rs donosi nove detalje o ružnim scenama stadiona u Humskoj, te navodi kako je u čitavoj tučnjavi sudjelovalo šestorica Hrvata te po jedan Grk, Bugarin te Makedonac. Prema izvještajima MUP-a privedeno je 26 osoba, dok ih je nekoliko završilo u bolnici.

Navodno je najgore prošao upravo navijač iz Hrvatske, 26-godišnji A.F koji je zaradio ubod nožem u leđa. Kako prenose tamošnji mediji on je u Srbiju ušao legalno 12. prosinca, a sumnja se kako je bio jedan od glavnih izazivača nereda. On je trenutačno hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, kao i još neki navijači od kojih je jednom otkinuto uho, nos te mu je izbijena većina zubiju. Ipak, neki izvori iz Vojnomedicinske akademije prenose da navijač iz Hrvatske nije dobio ubod nožem, već ima nagnječenje mozga, kontuziju glave i ozljedu šake.

Isti portal navodi kako su čitav incident organizirale kriminalne grupe iz Srbije i Crne Gore. Prema priopćenju MUP-a Srbije, policija je poduzela sve mjere kako bi "utvrdila sve okolnosti događaja", a nakon identificiranja osoba koje su sudjelovale u tučnjavi, po nalogu nadležnog tužitelja, biti podignute odgovarajuće kaznene ili prekršajne prijave.

Linker
11. travanj 2024 04:15