Action Images via Reuters
JUTRO JOŠ GORE OD VEČERI

OGORČENJE I BIJES KAKVO SE NE DA OPISATI RIJEČIMA! SLIKE GUARDIOLE - PREKRIŽENE Sramota! Pa potrošio je pola milijarde! Tjerajte tog prevaranta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2018. 12:54

Nedostajala je Liverpoolova 'You’ll never walk alone' Ligi prvaka na prepunom Anfieldu. Sinoć smo je napokon čuli, ali više od impresivne izvedbe himne Liverpoolovih navijača, zapanjila je 3:0 pobjeda izabranika Jürgena Kloppa u utakmici protiv Manchester Cityja. Tri gola u prvih pola sata i zaprepašteni Pep Guardiola, najupečatljivije su slike utakmice o kojoj danas priča cijeli nogometni svijet.

Šokirani Pep je nakon utakmice lakonski objasnio kako je 'problem bio taj što je Liverpool iz dvije prve prilike zabio dva gola', ali ništa što je proslavljeni trener s multimilijunskim budžetom sinoć imao za reći nije moglo utješiti bijesne navijače Cityja.

Osim poražavajućih 3:0 na Anfieldu, koje jednoj od najbogatijiih momčadi svijeta ne nude nadu u polufinale Lige prvaka, navijače je razočarala igra. Ubojiti napad Cityja odradio je utakmicu bez šuta na gol, a reakcije su očekivane. Prekrižene slike Pepa Guardiole, koji sigurno juri prema naslovu prvaka u Premiershipu i jedna riječ koji svi ponavljaju - sramota. Donosimo neke od komentara:

"Apsolutna sramota, loša prva postava. U redu, jasno mi je zašto je Guardiola izveo takav sastav, ali zašto u takvoj utakmici mijenjati nešto što je funkcioniralo cijele sezone. Kako momčad koju smatraju jednom od najboljih na svijetu može tako izgubiti utakmicu u pola sata?".

"Sramotno, ponižavajuće i potpuna sprdačina od strane Cityja"

"Samo jedan gol mogao je ponuditi neku nadu u uzvratu, ali što vrijedi kad nisu zapucali na gol niti jednom!?'

"Potrošio je pola milijarde na pojačanja, i onda nas tako nemilsrdno pomete momčad koja ima manje naslova prvaka u Premiershipu od Blackburn Roversa. Potjerajte tog ćelavog prevaranta!"

Linker
25. travanj 2024 03:27