Screenshot: Twitter
'ZABAVA SE PRETVORILA U RAT'

'OVO ŠTO SU NAPRAVILI JE SRAMOTA. TJERALI SU NAS IGRATI, DOK SU MI SUIGRAČI BILI U BOLNICI A JA SAM POVRAĆAO' Zvijezda Boca Juniorsa ogorčena

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2018. 09:27

Napadač Boca Juniorsa Carlos Tevez bio je bijesan na čelne ljude CONMEBOL-a (Južnoamerička nogometna federacija) nakon što je na kraju i službeno odgođena uzvratna utakmica finala Cope Libertadores protiv River Platea.

Uoči samog susreta navijači Rivera napali su autobus s igračima Boca Juniorsa ispred Estadio Monumentala, a policija je želeći smiriti izgrednike izazvala još veći kaos ubacivši pogreškom suzavac u autobus. Nekoliko igrača Boce završilo je u bolnici s posjekotinama od stakla i iziritiranim očima, a čelnici CONMEBOL-a nekoliko su puta odgađali susret, odbijavši ga konačno prebaciti na neki drugi dan. Na kraju je ta odluka donesena uz puno otezanja i susret bi se trebao igrati večeras u 21h po srednjeeuropskom vremenu (prva utakmica na Bomboneri završila je 2:2).

"Mislim da je ovo što CONMEBOL radi sramota. Ovo govorim u svoje osobno ime i ako me žele kazniti, neka, prihvatit ću to", govorio je vidno uzrujani Tevez nakon što su mu dva suigrača, Pablo Perez i Gonzalo Lambardo, završili u bolnici.

"Dvojica naših igrača bili su u bolnici, jedan je povraćao, a oni su nas tjerali igrati. I ja sam povraćao, a svi su kihali", dodao je nekadašnji igrač Manchester Cityja i Juventusa.

Bocin kapetan Perez potvrdio je da su mu krhotine stakla završile u oku.

"Imam iziritirano oko. Rekli su mi da imam ozlijeđene dijelove oka od stakla. Boli me sve ovo. Trebala je to biti zabava, a pretvorilo se u rat", izjavio je Perez.

Linker
27. travanj 2024 00:20