Foto: Balkanskinavijaci.com

EKSPRESNI ODGOVOR POLICIJE

POLICIJA SPRIJEČILA TUČNJAVU NAVIJAČA! VEČER PRIJE OKRŠAJA HRVASKE I MAĐARSKE ZAISKRILO U BUDIMPEŠTI Udruženi domaći huligani napali ekipu iz Mostara

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 24.03.2019. u 14:57

 • Hrvatski navijači sjajno se zabavljaju na ulicama Budimpešte nekoliko sati uoči večerašnjeg ogleda Vatrenih s Maarkom na Groupama Areni u EURO kvalifikacijama, ali večer uoči utakmice navodno je došlo do nekoliko manjih sukoba između mađarskih i naših navijača, javlja portal Balkanskinavijaci.com

  "Jučer je u Budimpešti tijekom dana i u večernjim satima došlo do nekoliko manjih sukoba između navijaca Mađarske i Hrvatske. Grupa navijača Vašaša i Ujpešta udruženim je snagama pokušala napasti goste iz Hrvatske, međutim osujetili su ih pripadnici policije koji su napravili obruč oko gostujućih navijača i tom prilikom priveli nekoliko domaćih huligana", piše ovaj portal i dodaje kako je napadnuta grupica hrvatskih navijača iz Mostara.

   

  "Nakon toga grupa od 20-ak navijača Hrvatske reprezentacije koji su doputovali u Mađarsku iz Mostara i okoline i pripadaju navijačkoj grupi Ultras Mostar uzvratili su napad na domaće navijače, ali je i  njih je policija ubrzo smirila".

  Danas se incidenti ne očekuju, policijsko osiguranje je na najvišoj razini, a na rasprodanom stadionu Ferencvaroša (22.000) trebalo bi biti oko 1500 hrvatskih i nešto više od 20.000 domaćih navijača.

  Tagovi
  Iz drugih medija