REUTERS
IPAK SU PRETJERALI

RIJEČKA DELEGACIJA DOŽIVJELA TEŠKE TRENUTKE NA TRIBINAMA 'Mislio sam da će nam skakati po glavi, letjele su boce, čaše…'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 25. studeni 2017. 16:07

Gostovanje u Ateni za navijače Rijeke je bilo zabranjeno, ali neki su se ipak snašli pa ušli na tribine. Oni koji su na Olimpijskom stadionu bili službeno, dakle ljudi iz klupske delegacije, djelatnici, predstavnici sponzora dobili su mjesto na centralnoj tribini, slično kao i AEK-ovi navijači na Rujevici, ali i naišli na žestoku reakciju domaćih navijača kada su proslavili golove Rijeke. Kažu da je još žešće bilo kada je AEK zabio za 2:1.

- Kada su zabili za 2:1 mislio sam da će nam skakati po glavi, letjele su boce, čaše… - rekao nam je jedan od onih koji su se našli u žiži, među domaćim navijačima, gdje su ih okružili redari i policija dok iz u 70 minuti nisu uveli u VIP zonu pod obrazloženjem da im ne mogu jamčiti sigurnost.

Nije bilo ugodno ni na press tribini, tamo su domaći novinari golove slavili s jednakim žarom kao i oni najvatreniji navijači AEK-a. I pritom pokazali popriličan nedostatak kulture, konstantno lupali po stolovima, bacali stolice, galamili… Svaka čast na temperamentu koji ih krasi, ali nećemo pretjerati da se u nekim trenucima nismo osjećali nimalo sigurno.

Linker
23. travanj 2024 22:31