Matija Djanjesic / CROPIX
CROPIX

BRZA REAKCIJA

RIJEKA ODGOVORILA NA KRITIKE ARMADE Iz kluba s Rujevice objasnili zašto je došlo do promjena i uvođenja povoljnijih ulaznica za Jadranski derbi'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.02.2019. u 13:47

 • Vodstvo Rijeke reagiralo je na posljednji napad Armade koja ih je kritizirala zbog cijena ulaznica i promjena koje su stigle uoči Jadranskog derbija protiv Hajduka koji je na rasporedu ove subote na Rujevici.

  Neslaganje navijača i uprave traje već duže vrijeme, a sada su iz kluba objasnili zašto je baš spuštena cijena za sjevernu tribinu na kojoj se obično nalaze pripadnici Armade, a ne za istočnu kao što je to dosad bilo uobičajeno.

   

  Objavu iz kluba prenosimo vam u cijelosti:

  "Drage navijačice i navijači,

  zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica donosimo vam dodatno pojašnjenje;

  HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače.

  Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16.veljače i Derbi della Učka 1. ožujka.

  Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno.

  Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu i to kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu.

  Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana", stoji u priopćenju objavljenom na službenoj stranici kluba.

  Iz drugih medija