Zagreb, 210819.
Stadion Maksimir.
Utakmica UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinama i Rosenborga B.K.
Na fotografiji: navijaci.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

SPEKTAKL JE ZAJAMČEN

SADA SE SVE ZNA: DINAMO OBJAVIO NAJLJEPŠU VIJEST ZA NAVIJAČE Policija odobrila poseban plan za Maksimir, zagrebački stadion u srijedu ruši rekord!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 04.11.2019. u 09:45

 • Dinamo u srijedu od 21 sat igra utakmicu 4. kola Lige prvaka protiv Šahtara, a dva dana uoči susreta stižu nove dobre vijesti za domaće navijače.

  Policija je udovoljila zahtjevu hrvatskog prvaka, i od danas u podne kreće prodaja novog kontingenta ulaznica za južnu tribinu.

  Očekuje se da ća Maksimiru u srijedu biti tek oko tristotinjak navijača Šahtara, koji će na kraju ipak biti smješteni u kutu zapadne tribine, dok će južna tribina biti otvorena za domaće navijače.

  Cijene ulaznica za južnu tribinu su 120 kuna u ponedjeljak i utorak, te 150 kuna na dan utakmice.

  Ne treba uopće sunjati da će i te ulaznice biti rasprodane te da će u 4. kolu Lige prvaka na zagrebačkom stadionu biti i preko 30.000 navijača.

  Inače, između Dinamovih i Šahtarovih, općenito ukrajinskih navijača, ne postoje tenzije, već prijateljski odnos pa se ne očekuju incidenti.

  GNK Dinamo

     

    

  "Zbog velikog interesa za utakmicu Lige prvaka Dinamo - Shakhtar za navijače Dinama otvaramo tribinu Jug! Cijena ulaznice iznosi 120 kuna u pretprodaji i 150 kuna na dan utakmice. Prodaja ulaznica za tribinu Jug počinje 4.11. u 12:00 sati. U vrlo kratkom roku rasprodale su se ulaznice za gotovo sve tribine, pa su tako u prodaji još samo ulaznice za tribinu sjever gore.

   

  TICKET POINT

  Ponedjeljak, 4.11. od 11 do 19 sati

  Utorak, 5.11. od 11 do 19 sati

  Srijeda, 6.11. od 11 do 21:45 sati

   

  Ulaznice za tribinu Jug moguće je kupiti i online na https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/", stoji u priopćenju GNK Dinama.

  Iz drugih medija