Profimedia, ATA Images Editorial
KOD JEDNOG I NARKOTICI

SPLIĆANIMA JE PLAĆENO ZA TUČNJAVU NA BEOGRADSKOM DERBIJU? Srpski mediji otkrili: 'Trojica su dobila veliki novac da izazovu kaos na tribini!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 15. prosinac 2017. 11:05

Također, iste novine navode da je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije. Kako pišu, riječ je o kick-boksaču Damiru Tovaroviću.

Prema navodima Blica, Hrvati - Splićani, njih trojica, među kojima i Ante Firić (26) i Damir Dovarović, dobili su 10.000 eura da dođu u Beograd i krenu u okršaj. No, izvor iz MUP-a za Blic nije želio otkriti ime osobe koje je Hrvatima platilo, kako ne bi utjecao na istragu.

Podsjećamo, Firić je teško ozlijeđen u huliganskom sukobu i hospitaliziran je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). Zadobio je ubodnu ranu nožem u predjelu leđa, a ima i hematom na mozgu. Prema dostupnim podacima, Forić je do sada nekoliko puta osuđivan zbog reketiranja, a hrvatskoj javnosti postao je poznat kada je pre tri godine s bratom Sandrom Firićem i nekoliko prijatelja brutalno pretukao ugostitelja s Hvara Franu Žuvelu.

Linker
19. travanj 2024 20:12