Split, 101019. Stadion Poljud.
Zbog izazivanja nereda uhicen je madjarski navijac ispred stadiona Poljud prije utakmice Hrvatska - Madjarska. Na fotografiji: policijsko osiguranje.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

SVE PROŠLO BEZ NEREDA

SPLITSKA POLICIJA SE POHVALILA 'DOBRIM ULOVOM' Uhićeno je ukupno 85 osoba, većina otpada na strance, otkrivena je i pirotehnika na stadionu

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 11.10.2019. u 09:34

 • Zbog prekršaja iz zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i prekršaja protiv javnog reda, u Splitu je tijekom jučerašnjeg dana uhićeno ukupno 85 osoba - 36 hrvatskih državljana i 49 stranaca, izvijestila je u petak splitska policija.

  Tijekom i nakon održavanja nogometne utakmice između Hrvatske i Mađarske na Poljudu nisu zabilježeni neredi, a pregledom stadiona pronađeno je osam komada različitih pirotehničkih sredstava.

  "Na području grada, kao i na stadionu za vrijeme javnog okupljanja, nisu zabilježeni značajniji sigurnosno negativni događaji, oštećenja imovine, kao ni ozljeđivanja osoba", ističu u policiji. Napominju također i da su tijekom cijelog dana poduzimali mjere prevencije te intenzivno opservirali centar grada i mjesta okupljanja navijača.

  Osiguravana su mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno 'fan zona' od kuda su gostujući navijači, uz policijsku pratnju, dopraćeni na stadion bez značajnijih incidenata, navodi splitska policija.

  Iz drugih medija