Split,030419
HT Prva Liga 27. kolo utakmica HNK Hajduk - GNK Dinamo
Na fotografiji: Torcida.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX

Torcida

BEZ MILOSTI

STIGLA NOVA PAPRENA KAZNA NA POLJUDSKU ADRESU Hajduk zbog pirotehnike i topovskih udara kažnjen sa 60 tisuća kuna

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 10.04.2019. u 15:15

 • Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 28. kola HT Prve lige.

  Frano Mlinar (Inter-Z.) zbog isključenja (dvije opomene) na utakmici Inter Zaprešić-Lokomotiva kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.

  Na utakmici Rudeš-Dinamo na istočnoj tribini stadiona pripadnici navijačke skupine BBB u 79. minuti zapalili su 10 baklji koje su dogorjele na tribini zbog čega je GNK Dinamo kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna, a NK Rudeš kao organizator utakmice iznosom od 7.000 kuna.

  Utakmica Hajduk-Osijek odigrana je pod zabranom korištenja sjeverne tribine stadiona te su se pripadnici navijačke skupine Torcida smjestili na sjevernom dijelu zapadne tribine. Počevši od 23. minute kada je s tog dijela gledališta bačen topovski udar na atletsku stazu pa do 75. minute remetili su tijek odigravanja utakmice paljenjem više od 50 različitih pirotehničkih naprava zbog čega je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 60.000 kuna.

  Iz drugih medija