Maurizio Lagana / Getty Images
NEZAPAMĆENO

TALIJANI U OČAJU ZBOG NEREDA NAVIJAČA UVELI NAJBIZARNIJU ZABRANU Oni užeg struka loše će proći, a zabrana se odnosi na apsolutno sve pa čak i novinare

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. listopad 2017. 17:20

Navijači Napolija na lošem su glasu i u javnosti, ali i u navijačkim krugovima, a nakon što su u prošlom kolu Lige prvaka na gostovanju kod Manchester Cityja gdje je njihov klub poražen 2:1, napravili kaos, stigla im je jedna neočekivana zabrana.

Na utakmici u srijedu kad će isti protivnik u sklopu 4. kola Lige prvaka doći na njihov San Paolo nitko na stadion neće smjeti ući s remenom oko hlača. Razlog je taj što su navijači Napolija, kao i puno puta dosad, napali protivničke navijače i tukli ih teškim remenima s velikim metalnim kopčama.

U njihovom napadu na prošloj utakmici u Manchesteru istukli su i dječaka od 17 godina koji je s ocem bio u blizini stadiona, a vodstvo kluba koji je trenutno vodeći u talijanskom prvenstvu odlučilo je zabraniti apsolutno svima da na stadion dođu s remenom. Zabrana se dakle odnosi i na za sve službeno osoblje, uključujući i novinare.

"Ovo je apsolutna ludost! Znam da navijači Napolija koriste takve stvari u obračunima, ali navijači Cityja to nikada nisu radili i ne razumijem zašto bi i njima bilo zabranjeno nositi remen oko hlača", požalio se glavni tajnik udruge Cityjevih navijača, Kevin Parker pa se stigao i našaliti:

"Ako ništa drugo, ovo će natjerati navijače Cityja da jedu i piju još i više kako im hlače ne bi padale."

Linker
26. travanj 2024 05:29