Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

ZABORAVITE IZBACIVANJE

TO BI BIO NAJGORI SCENARIJ U 2017. GODINI 'Modrić, Mandžukić, Rakitić i dečki ne smiju biti kažnjeni zbog nekog huligana!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 25.12.2016. u 15:36

 • Izbornik Vatrenih Ante Čačić prokomentirao je u velikom božićnom intervjuu za Sportske novosti stalne probleme s navijačima, odnosno kaznama koje prijete hrvatskoj reprezentaciji.

  Bojite li se da bi na sljedećoj utakmici reprezentacije moglo doći do incidenata na tribinama, pa da opet budemo kažnjeni od FIFA-e, možda i izbačeni iz kvalifikacija?

  - Ne razmišljam o tome, brinem se za nogomet. Ne vjerujem u takvu kaznu jer Modrić, Mandžukić, Rakitić i dečki ne smiju biti kažnjeni zbog nekog huligana, bio bi to velik šamar nogometu kao sportu. Vjerujem da su se pravi navijači zaželjeli reprezentacije, koju, u trenutku kad budemo igrali protiv Ukrajine, dvije godine nisu mogli gledati kod kuće u natjecateljskoj utakmici! Nadam se da je sve to iza nas. Zato očekujem da nas čeka pun stadion i odlična podrška navijača, koji su i ove godine vidjeli da reprezentacija diše za Hrvatsku, da nema govora o rušenju kulta Vatrenih.

  Što bi vas učinilo zadovoljnim u sljedećoj godini?

  - Kratko i jasno: plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji! Dakako, želimo zadržati kontinuitet dobrih igara i jednako dobru atmosferu u svlačionici. Ako bi se tome pridodala i pozitivnija atmosfera oko nogometa općenito, bila bi to sjajna 2017. godina.

  Što poručujete navijačima?

  - Pozivam sve na podršku, lakše se na travnjaku boriti za Hrvatsku kada je Hrvatska uz vas. Prepoznata je vrijednost hrvatskog nogometa i strast s kojom naši reprezentativci igraju za Hrvatsku. Zato poručujem navijačima da se na jednak način oduže svojom podrškom na tribinama. Dragi navijači, kao što vi zaslužujete reprezentaciju u najboljem izdanju, tako i reprezentacija zaslužuje vas.

   

  CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

  Tagovi
  Iz drugih medija