CROPIX
STIŽU GRDOVIĆ, JURA STUBLIĆ...

TORCIDA ORGANIZIRA KONCERT ZA VATROGASCE 'Mi ćemo svoje redove počistiti! Prošlo je nešto više od tri tjedna od ozljeđivanja vatrogasca Biuka...'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 25. listopad 2018. 20:11

Hajdukova navijačka skupina Torcida organizira u subotu, dan prije 68. rođendana, koncert u dvorani Gripe s početkom u 20 sati, a nastupaju Mladen Grdović, Krešo Bengalka, Jura Stublić, Mjesni odbor i Žuvi. Cijena ulaznice je 40 kuna, a sav prihod ide za vatrogasce, odnosno DVD-e iz Splita i Dicma.

Događaj su u Klubu navijača najavili zapovjednik JVP Split Ivan Kovačević, tajnik Torcide Toni Madunić i Damir Karaman, event-manager koji je u uključen u organizaciju.

- Prošlo je nešto više od tri tjedna od ozljeđivanja vatrogasca Tomislava Biuka. Mi ne bježimo od odgovornosti, svoje ćemo redove počistiti. Pustili smo cijelu medijsku hajku da se svede na nas, ali cijelo vrijeme smo organizirali ovaj humanitarni koncert - kazao je tajnik Madunić.

Zapovjednik Kovačević naglasio je da će im novac od ulaznica dobro doći te je istaknuo vezu vatrogasaca, Torcide i Našega Hajduka.

- U našim redovima je puno članova Torcide, tako da smo povezani bili i prije i poslije požara koji smo zajedno gasili - istaknuo je Kovačević.

Karaman je pozvao i splitske gospodarstvenike da se donacijama uključe u ovu akciju. U sklopu koncerta Torcida će dodijeliti zlatne zahvalnice obitelji Olivera Dragojevića i kroničaru Hajduka Jurici Gizdiću. Jedan od promotora koncerta je bivši igrač i trener Hajduka Igor Tudor, koji je snimio video u kojemu je pozvao publiku na koncert koji bi trebao potrajati do stinih sati. U nedjelju ujutro prezentacija je murala posvećenog legendarnom kapetanu Hajduka Frani Matošiću.

Linker
20. travanj 2024 07:08