Foto: Goran Mehkek / CROPIX
UEFA OSJETLJIVA NA ISKAKANJA

VEĆIH INCIDENATA NA MAKSIMIRU NIJE BILO, ALI NE BI ČUDILO DA DINAMO DOBIJE NOVU KAZNU Zašto se to gledateljima konstantno dozvoljava?

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. rujan 2018. 17:58

Većih incidenata u Maksimiru u ove dvije utakmice s punim stadionom nije bilo. Ne može se govoriti o incidentnoj publici, ali UEFA je osjetljiva i na najmanja iskakanja, pa ne bi čudilo da Dinamo i nakon Fenerbahčea dobije neku kaznu.

Zbog onih nekoliko zapaljenih baklji, ali i zbog zakrčenih prolaza na istočnoj tribini. Na to su delegat i ljudi u UEFA-i posebno ‘nabrijani’, morat će redarska služba na te prolaze više pripaziti, dovesti tu priču nekako u red.

Što se, naime, događa? Osim što još ima onih koji na stadion dolaze u zadnji tren pa sjedaju na stepenice, jer slobodnih sjedalica ima još samo na rubovima, ima još i puno onih koji ne žele poštivati brojeve na sjedalima.

Sjedaju bilo kamo, ne žele ustati ‘vlasnicima’ tih mjesta, pa oni sjedaju drugamo i tako dalje. Sve do onih koji onda sjednu na prolaze. Bizaran razlog za kaznu, samo treba svatko sjesti na svoje mjesto, poštivati ono što piše na ulaznici.

Dinamove utakmice u Europskoj ligi gledajte na MAXtv-u, a informacije o sportskim paketima pronađite ovdje.

Linker
25. travanj 2024 09:34