Hrvatska navijači
Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media

'IGRAČI BEZ MUDA MORALA I PAMĆENJA'

VELIKI PROBLEM ZA VATRENE PRED KLJUČNE OKRŠAJE Dobili bolji travnjak, ali ne i tribine: Armada odbija na utakmicu i poziva na bojkot reprezentacije!

AUTOR:
    • Sportske Novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 04.10.2017. u 18:22

  • Hrvatski nogometni savez preselio je pretposljednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Finske iz Gradskog vrta na Rujevicu zbog boljeg travnjaka, no čini se kako će zbog toga izgubiti na nečem još važnijem.

    Naime, atmosfera i navijanje iz Osijeka najvjerojatnije se neće 'preseliti' na Rujevicu jer su navijači Rijeke koji 'obitavaju' na tom stadionu upravo pozvali na bojkot utakmice i HNS-a.

    "Od ponosa i slave hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog Armada nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji", stoji u objavi Armade na Facebook stranici.