Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group E - Wales v Croatia - Cardiff City Stadium, Cardiff, Britain - October 13, 2019 Croatia's Luka Modric is helped off the pitch after sustaining an injury Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

PREVRŠILI SVAKU MJERU

VELŠKI NAVIJAČI RUŽNO VRIJEĐALI LUKU MODRIĆA DOK SU GA IZNOSILI SA STADIONA Uvrede su bile takve da se komentator morao ispričavati gledateljima!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 14.10.2019. u 00:30

 • Hrvatska je u Walesu odigrala 1:1 i tako zakomplicirala situaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a više od tog remija zabrinjava podatak da se možda teže ozlijedio aktualni najbolji igrač svijeta Luka Modrić.

  Modrić je napravio prekršaj na veznjaku Bournemoutha Harryju Wilsonu, ali se pritom ozlijedio i hrvatski kapetan. U pitanju je mišić ili koljeno, a Luku su iznijeli s terena jer nije mogao stati na desnu nogu.

  Prema pisanju velškog portala WalesOnline, navijači su pritom Modrića zasuli salvom uvreda nakon pogibeljnog starta na Wilsonu. Uvrede su bile toliko brutalne i zaslijepljene mržnjom da se navodno čak i komentator SkySportsa u prijenosu uživo ispričao gledateljima.

  Velšani su opetovano i gromoglasno skandirali:

  'You're just a sh*t Joe Allen!', što bi se u slobodnome prijevodu moglo shvatiti otprilike kao: 'Ti si samo usrana verzija Joea Allena!' (29-godišnji velški veznjak koji igra u Stokeu, op. a.).

  Na društvenim su se mrežama navijači također pridružili brojnim uvredama, a koliko su bijesno popratili Modrićev prekršaj na Wilsonu, procijenite sami.

   

  Iz drugih medija