Screenshot / Twitter
LIGA PRVAKA U BEOGRADU

VIDEO: DELIJE PROVOCIRALE BOGATE ŠEIKE S PARKA PRINČEVA, POGLEDAJTE KOREOGRAFIJU NA MARAKANI! Navijači Crvene zvezde podsjetili PSG na '91

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2018. 09:18

U posljednjem kolu Lige prvaka Crvena zvezda je u Beogradu ugostila PSG. Za posljednji susret u skupini navijači Crvene zvezde Delije potrudili su se napraviti koreografiju za pamćenje koja je bila i više nego originalna.

Koreografija je zapravo bila svojevrsna provokacija bogataša s pariškog Parka prinčeva. Gledatelji su u rukama držali papire na kojima je na sve četiri tribine Marakane bila iscrtana koreografija upućena gostima.

Slikovita scena prikazivala je šeika s devama kao metaforu bogatih vlasnika PSG-a te jasnu aluziju na izvore njihovih prihoda.

Koreografija je zatim prikazala veliki broj '1991.' kao podsjetnik na godinu kada je Zvezda osvojila Kup prvaka te transparent na kojem je pisalo: 'Tražite nešto?' napisan na engleskom jeziku. Poruka je to bogatim Parižanima koji, za razliku od Crvene zvezde, nikada nisu podigli najvažniji pehar u europskom klupskom nogometu.

Susret je završio pobjedom PSG-a 4:1, a golove su postigli Cavani (10'), Neymar (40'), Marquinhos (74') i Mbappe (90+2'), a jedini gol za domaću momčad postigao je Gobeljić (56').

Rezultati by SofaScore

Linker
17. travanj 2024 05:22