screenshot

ČISTA LJUBAV

VIDEO: DOGODILA SE LJUBAV! OVAKO SE TO RADI U ITALIJI Perišić i društvo im utrpali sedam komada, a navijači ih dočekali kao da su svjetski prvaci!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.03.2017. u 12:56

 • Navijači obično naprave doček svojim momčadima nakon nekog velikog uspjeha. Neke velike pobjede koja ima je odnijela veliku radost pa se u velikoj euforiji pjeva o 'prvacima svijeta'.

  Da ste kojim slučajem nedjelju navečer proveli na sjeveru Italije, točnije u Bergamu, pomislili biste kako se u grad upravo vraćaju svjetski prvaci.

  Međutim, prevarili biste se jer vatreni je doček priređen za momčad Atalante koja je u 28. kolu talijanske Serie poražena kod Intera 7:1!

  Popularna La Dea, iliti Boginja, ove je sezone odlična i mnogi su se nadali kako bi na Meazzi mogla uzeti barem bod, no gosti su u razmaku od samo 17 minuta primili čak pet golova i do kraja utakmice izgubili ogromnom razlikom.

  No, nisu kao što bi to bio slučaj u nekim drugim mjestima, dobili nikakve kritike, ili fizičke napade bijesnih navijača. Naprotiv, u Bergamu se okupilo nešto manje od 2000 navijača koji su svoje igrače dočekali uz čistu ljubav poručivši im da nije kraj svijeta i da podignu glavu jer u sportu je sasvim u redu ponekad priznati protivnicima da su bili bolji...

   

   

  Tagovi