Screenshot
NEREDI NA VELIKOM DERBIJU

VIDEO: KAOTIČNE SCENE IZ SUSJEDSTVA ŠOKIRALE REGIJU Navijači divljali i ozlijedili trenera! Srušio se na pod pa ga iznijeli na nosilima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2018. 00:23

Strašne scene dogodile su se na derbiju kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Sarajeva (2:2). Ono što je trebao biti praznik nogometa pretvorilo se u tragični događaj.

Suđenje glavnog suca Vladimira Bjelice tijekom cijele utakmice bilo je u najmanju ruku kontroverzno, a sve je kulminiralo dosuđivanjem najstrože kazne za Zrinjski. Navijači obiju skupina prometnuli su se u prvi plan skandaloznim ponašanjem na tribinama, a stvari su izmakle kontroli kada su domaći navijači pogodili jednog od članova stručnoga stožera FK Sarajevo. Nesretni je trener ostao ležati na travnjaku, a gledatelji su svjedočili šokantnim scenama, javljaju bosanskohercegovački mediji.

Medicinska služba promptno je reagirala i istrčala na travnjak, a navijači su nastavili s gađanjem svakakvim predmetima svih onih koji su se u tom trenutku našli na terenu. Nije ih omela ni činjenica da su među sudionicima na terenu i njihovi nogometaši.

Kako prenose bosanskohercegovački mediji, pogođeni trener je na nosilima iznesen sa stadiona i zasad se ne zna težina ozljede.

Linker
19. travanj 2024 19:46