youtube
HULIGANSKI ISPAD

VIDEO: KRVAVA NOĆ U SEVILLI UOČI VELIKOG OKRŠAJA LIGE PRVAKA Čaše i stolice letjele na sve strane, jedan navijač Juventusa izboden nožem

Piše: HinaObjavljeno: 22. studeni 2016. 14:19

Tri osobe su ozlijeđene u tučnjavi navijača Seville i Juventusa u ponedjeljak navečer uoči utakmice Lige prvaka koja se u utorak igra na stadionu Sánchez Pizjuán, priopćila je hitna pomoć u tom gradu na jugu Španjolske.

Do nereda je došlo u centru Seville oko 23 sata kada je nekoliko desetaka osoba sudjelovalo u okršaju prilikom čega su oštećen kafić gdje su se nalazili sudionici. U videu kojeg su objavili španjolski mediji vidi se grupa koja se približava kafiću napadajući osobe koje se povlače i uzvraćaju bacanjem stolica.

Talijanski 25-godišnji navijač teško je ozlijeđen hladnim oružjem te je zaprimljen u bolnicu dok je jedan Sevillin navijač primljen u ambulantu ozlijeđene glave staklenim predmetom. Ozlijeđen je i jedan belgijski državljanin kojem je pomoć pružena na mjestu događaja.

Svjedoci su rekli novinama "As" kako su se Talijani nalazili u kafiću kada su ih napali lokalni navijači Seville.

Andaluzijski klub je u skupini s Lyonom, Juventusom i zagrebačkim Dinamom, a Sevilla je tako postala poprište navijačkih izgreda u sve tri utakmice Lige prvaka igrane u tom gradu. Navijači francuskog Lyona su se bili sukobili s policijom, dok su se ondje međusobno potukle dvije suprotstavljene frakcije Dinamovih navijača početkom mjeseca. Nitko tada nije zatražio liječničku pomoć.

---------------------------------------------------------------

Allegri u napadu ostao samo na Mandžukiću


Sevilla i Juventus danas na Sanchez Pizjuanu igraju dvoboj za prvu poziciju u skupini H. Trener Bianconera uoči susreta sa Španjolcima našao se u novim problemima, naime Allegri ne može računati na Dybalu, Higuaina i Pjacu, te je u napadu ostao samo na našem Mandžukiću te 16-godišnjem Moiseu Keanu. Također za gostovanje u Sevilli zbog ozljede koljena otpao je Mehdi Benatia.


U Sevilli nisu sigurni hoće li biti lišeni usluga Samira Nasrija ili će Francuz biti spreman...
- Vidjet ćemo na dan utakmice, ako bude dobro, igrat će. Ne razmišljamo o remiju, ne možemo kalkulirati protiv Juventusa. Moramo biti agresivni - rekao je trener Seville Jorge Sampaoli.

---------------------------------------------------------------

OSTALI PAROVI:

CSKA Moskva - Bayer Leverkusen

Dortmund - Legia

FC Kopenhagen - Porto

Leicester - Club Brugge

Monaco - Tottenham

Sporting - Real Madrid

---------------------------------------------------------------

Linker
26. travanj 2024 07:42