Damir Krajac / CROPIX
MODRI RAZVESELILI ONE NAJVJERNIJE

VIDEO: NEVIĐEN KAOS U CENTRU ZAGREBA, DINAMOVCI PREDSTAVILI NOVO POJAČANJE! Navijači u velikom broju pozdravili idole, a onda - pravo iznenađenje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 21:15

Neviđena gužva zavladala je u centru Zagreba u Dinamovu Fan shopu u Jurišićevoj ulici, kraj samoga Trga bana Jelačića. I staro i mlado pohrlilo je vidjeti svoje nogometne idole te možda izmamiti koji selfie ili autogram.

Pravi je krkljanac nastao kada su ispred Fan shopa izašli Bruno Petković, Dani Olmo, Lovro Majer, kapetan Arijan Ademi, Amer Gojak, Emir Dilaver i Nikola Moro.

VIDEO: Tomo Ničota

A kada se u novom Dinamovom dresu pojavilo veliko pojačanje Modrih, mladi Vatreni Luka Ivanušec, došlo je do opće euforije! Mladi su se navijači tiskali oko svojih idola i pažljivo upijali svaki pokret, svaku riječ...

VIDEO: Tomo Ničota

Navijačku su dušu dodatno razgalili i Samoanci koji su u duetu otpjevali poznatu Grdovićevu pjesmu - s jednom preinakom: "Za Dinamo dao bih sve...".

Druženje s nogometašima odvijalo se uoči play-offa Lige prvaka i utakmice Dinamo - Rosenborg, a spomenimo i da su za taj susret već rasprodane tribine Istok i Zapad.

VIDEO: Tomo Ničota

Utakmica je na rasporedu u srijedu 21. kolovoza u 21:00 na Maksimiru.

Linker
19. travanj 2024 10:06