Vojko Basic / CROPIX
CROPIX

KAKO JE OVO MOGUĆE?

VIDEO: NEVIĐENI SKANDAL NA POLJUDU Zamaskirani huligan uletio na teren i 'šipkom' pokušao napasti suca, predsjednika Rijeke gađali u loži!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.03.2017. u 19:33

 • Veliki jadranski derbi u kojem su na Poljudu Hajduk i Rijeka odigrali 1:1 nije prošao bez incidenata.

  U sudačkoj nadoknadi jedan je maskirani navijač sa sjeverne tribine utrčao na teren noseći šipku u ruci s namjerom da se obračuna sa sucima. Glavni sudac Mario Zebec i njegovi pomoćnici pobjegli su prema drugoj strani terena, a neshvatljivo je kako nitko od redara nekoliko minuta nije niti potrčao prema navijaču već je ovaj nakon nekog vremena sam smireno krenuo natrag prema tribini kada je vidio da prema njemu ide policija.

   

  Nakon susreta dogodio se i incident na zapadnoj tribini gdje je netko iz mase gledatelja bacio poveći predmet prema predsjedniku Rijeke, Damiru Miškoviću. Očevici govore kako je prema Miškoviću poletjela boca koja ga je navodno i pogodila, a sve skupa ružan je detalj koji će zasigurno baciti mrlju na inače solidan nogomet koji smo gledali na travnjaku.

  U 75. minuti na sjeveru je osvanuo transparent 'Avione plaća klub, buseve županija, a brodove i obraz vaša riječka džamija' kojim se aludiralo na dolazak navijača iz Rijeke u Split brodom. Na taj transparent navijači Rijeke uzvraćali su povicima 'Vi ste Titovi, Tito je vaš'.

   

   

  Iz drugih medija