screenshot YouTube

KRŠ I LOM KOD VRČINA

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA BENZINSKA PUMPA KOD BEOGRADA NAKON PROLASKA TORCIDE Grafiti posvuda: 'Uzeli su veću količinu pića i otišli'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 02.08.2018. u 09:34

 • Beogradski Kurir tvrdi kako su Hajdukovi navijači "u koloni od 30 automobila i kombija, protekle noći napravili kaos na bezinskoj pumpi MOL na auto-putu kod Vrčina", gdje su se zatekli na putu ka Sofiji u kojoj danas popodne splitski Hajduk igra meč protiv bugarske Slavije.

  Vrčin je predgrađe Beograda.

  Kolona od 30 automobila i kombija s pripadnicima Torcide na putu kroz Srbiju zaustavila se na pumpi u Vrčinu i "svoj bijes iskalila uništavajući sve oko sebe", tvrdi Kurir dodajući  kako su "pritom sve polomili i pokrali što im treba". 

  Ovaj srpski list Torcidu naziva "jednom od najopasnijih navijačkih grupa", a njihove pripadnike "najopasnijim huliganima".

  Reporter RTS-a (Radiotelevizije Srbije) javlja kako je 200 navijača iz Splita demoliralo pumpu, a državna novinska agencija Tanjug piše kako su huligani uzeli veću količinu pića i otišli ne plativši. Policija je rekla da pumpa nije demolirana, već samo opljačkana.

  Za sobom su ostavili grafite sa ustaškim simbolima.

  Pogledajte video

   

  Hajduka će u Bugarskoj bodriti 500-tinjak vjernih navijača

  Od utorka navečer Bijeli su u Sofiji, glavnom gradu Bugarske, u kojem su i prije godinu dana imali isti cilj i obveze. Jučer Levski, danas Slavija, ali sve je ostalo identično. Izabrali su hajdukovci istu bazu, a i vrijeme je slično. U Sofiji je jučer bilo oblačno, s ugodnom temperaturom od 25 celzijusa. Nije prevruće kao u Hrvatskoj, prikladno je za nogomet. Bijeli su u srijedu ujutro imali sastanke i videoanalizu pred utakmicu, a poslijepodne su odradili trening na stadionu Vasil Levski. Utakmica se igra od 18 sati.

  Hajduk je na svojoj službenoj stranici obavijestio navijače koji idu u Sofiju na utakmicu da se ulaznice po cijeni od pet eura mogu kupiti isključivo u domaćoj valuti (levima) dva sata prije početka susreta na sektoru G stadiona Vasil Levski. Očekuje se da će Hajduk u glavnom gradu Bugarske bodriti 500-tinjak navijača. (jr)

   

  Tagovi
  Iz drugih medija