FOTO: Tomo Ničota/SN
VRLO BRZO ĆE BITI RASPRODAN

VIDEO: POGLEDAJTE NEZAPAMĆENU LUDNICU U MAKSIMIRU Nepregledni red se proteže skroz do 'Pimpeka', navijači od 7 sati čekaju na svoj dio povijesti!

Prodaja ulaznica za utakmicu Dinama i Spartaka počela je u 10 sati, a već u prvih 20 minuta prodano je 900 ulaznica. Zbog velike navale često pada server i na online prodaji, i očekuje se da će stadion biti rasprodan već danas.
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. studeni 2018. 11:16

Modra groznica je počela! U Maksimiru je u petak ujutro počela prodaja karata za utakmicu sezone - okršaj Dinama i Spartaka iz Trnave u 4. kolu skupine D Europske lige koja je na rasporedu sljedeći četvrtak (8. studenog) u 21 sat.

Protivnik možda i nije najatraktivniji, ali prilika je povijesna - Dinamo nakon gotovo 50 godina pobjedom može i matematički osigurati europsko proljeće, odnosno šesnaestinu finala Europe lige, a prodaja ulaznica počela je u 10 sati.

VIDEO: Tomo Ničota

Već prije 7 sati počele su gužve na Maksimiru, ali i sjajna atmosfera među navijačima koji u redovima čekaju na svoj dio povijesti.

VIDEO: Tomo Ničota

Kako su Sportske novosti već pisale, interes za ovaj susret premašuje kapacitete Maksimira, a u Dinamu ozbiljno razmišljaju o otvaranju fan zone, u kojoj bi tisuće navijača mogle gledati utakmicu na velikom ekranu. Ona bi bila negdje u krugu stadionu, jedna od mogućih lokacija je i popularni “Pimpek plac”. A upravo do tamo se trenutno proteže red za ulaznice, koje će, po svemu sudeći planuti već danas, u nekoliko sati.

Iz Dinama su danas pozvali navijače da ulaznice za povijesni susret po mogućnosti kupe u pretprodaji kada će cijene biti povoljnije od cijena ulaznica na sam dan utakmice, a pretprodaja ulaznica trajat će do 7. 11.

PRIOPĆENJE IZ MAKSIMIRA: INFORMACIJE ZA NAVIJAČE

U 4. kolu grupne faze UEFA Europa lige na Maksimiru će snage odmjeriti GNK Dinamo i Spartak Trnava FC, a susret je na rasporedu u četvrtak, 8. studenog, s početkom u 21:00 sati.

Sve navijače pozivamo da ulaznice kupe u pretprodaji kada će cijene ulaznica biti povoljnije od cijene ulaznica na dan utakmice.

Isto tako, preporučamo kupovinu u pretprodaji već od petka, 2.11. kako bi navijači izbjegli očekivanu gužvu na blagajnama neposredno prije utakmice i kako bi prije početka utakmice ušli na stadion.

-----------------------------------------------------------------------------

CIJENE ULAZNICA U PRETPRODAJI (2. - 7.11.)

Tribina istok 50kn

Tribina zapad dolje 70kn

Tribina zapad gore 50kn

Ulaznice za tribinu Jug namijenjene ISKLJUČIVO navijačima gostujućeg kluba nisu u prodaji - prodaja isključivo preko Spartak Trnava FC.

-----------------------------------------------------------------------------

CIJENE ULAZNICA NA DAN UTAKMICE (8.11.)

Tribina istok 70kn

Tribina zapad dolje 100kn

Tribina zapad gore 70kn

-----------------------------------------------------------------------------

OBAVIJEST - TRIBINA SJEVER

Zbog kazne UEFA-e, za utakmicu Dinamo - Spartak bit će zatvorena tribina Sjever tako da u prodaji neće biti ulaznice za tu tribinu.

Vlasnicima godišnjih ulaznica za sezonu 2018/19. za tribinu SJEVER bit će za ovu utakmicu iznimno omogućen ulaz na prva dva sektora (sektor 1 i sektor 2) tribine ISTOK. Sektori 1 i 2 namijenjeni su za organizirano navijanje. Za ulazak na tribinu vrijede postojeće godišnje ulaznice, ne treba preuzeti posebnu ulaznicu.

GNK Dinamo na vrijeme će obavijestiti navijače o posebnoj regulaciji prometa oko stadiona Maksimir na dan utakmice Dinamo - Spartak Trnava.

Linker
18. travanj 2024 06:18