Screenshot: Daily Motion
NE SLUŽI IM NA ČAST

VIDEO: PROCURILA JE NEVJEROJATNA SNIMKA IZ TUNELA Ovo je prava ulična tučnjava! Pogledajte sukob zaraćenih čelnika u skandalu o kojem bruji Europa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2018. 11:37

Na internetu je osvanula snimka velikih nereda iz tunela s uzvratne polufinalne utakmice Turskog nogometnog kupa između Fenerbahčea i Bešiktaša.

Derbi je prekinut u 59. minuti nakon što je u glavu pogođen trener Bešiktaša Senol Günes koji je završio u bolnici sa šavovima na glavi.

Na terenu je ubrzo anstao pravi kaos, reagirala je policija, a nogometaši Bešiktaša povukli su se s travnjaka i nisu se vraćali dok su ih igrači Fenerbahčea čekali.

Do sukoba je došlo i u samom tunelu istanbulskog stadiona, a navodno su čelnici Fenerbahčea napali goste iz Bešiktaša. Na snimci se vidi sva silina sukoba, koja klubovima ne služi na čast.

Epilog ovakvog razvoja događaja još nije poznat, a najizglednija je opcija da će se Bešiktašu na zelenom stolu dodijeliti pobjeda 3:0. Ako to bude slučaj onda će Bešiktaš i biti finalist Kupa s obzirom na rezultat 2:2 iz prve utakmice.

Linker
23. travanj 2024 21:42