Screenshot Facebook

RUŽNE SCENE

VIDEO: PROCURILA SNIMKA SA SAMOG KRAJA NAVIJAČKOG SUKOBA BOYSA I TORCIDE Pogledajte kako je izgledao završetak incidenta na autocesti A1

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 27.09.2018. u 08:45

 • Navijački incident koji je jučer oko pola 12 izbio na odmorištu Zir na autocesti A1 bio je ružan uvod u 1/16 finala nogometnog kupa.

  Podsjetimo, pripadnici Bad Blue Boysa i Torcide obračunali su se jednom kada su se susreli za vrijeme puta na utakmice dvaju najvećih hrvatskih klubova.

   Navijači iz Zagreba kretali su se prema Mravincima, mjestašcu s 1700 stanovnika u Općini Solin, udaljenog tek osam kilometara od Splita, gdje su u 15.30 Modri igrali protiv NK Sloge, dok su Splićani putovali prema zagrebačkom Vrapču.

  Jednom kada su se uočili, navijači su pretrčali cestu, zaustavili promet i napravili štetu na barem jednom automobilu. Policiji su izmakli jer ih po njihovom dolasku više nije bilo.

   

  Nakon tučnjave se pojavilo nekoliko videa, a najnoviji dolazi sa samog završetka te se čini da je sniman iz perspektive navijača. Na njemu se vidi kako pripadnici BBB-a naganjaju svoje suparnike koji su se dali u bijeg po livadi uz autocestu.

  Kratak video iz ovog kuta objavljen je na stranici Tifo tribina.

  Iz drugih medija