Screenshot (YouTube)

KAOS U ŠKOTSKOJ

VIDEO: ŠOKANTNE SCENE NAVIJAČKOG NASILJA UOČI UTAKMICE RANGERSA I OSIJEKA Nožem su izbodena dva navijača Osijeka, obojica izvan životne opasnosti

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.08.2018. u 21:47

 • Neposredno prije početka uzvratnog susreta Europske lige između Glasgow Rangersa i Osijeka izbila je masovna tučnjava navijača.

  Vodeći britanski mediji izvještavaju o šokantnim scenama koje su se mogle vidjeti na ulicama ispred legendarnog Ibroxa. Tamošnji mediji pozivaju se na svjedočenja građana koji tvrde da su za nerede odgovorni navijači hrvatskog kluba jer su oni ti koji su prvi napali domaćine.

  "Ovi huligani su se pojavili niotkuda i napali navijače Rangersa. Moj je muž, nažalost, zahvaćen u tim neredima", požalila se jedna gospođa preko Twittera.

  Jedan je pak šokirani navijač napisao: "Masovna tučnjava pred Ibroxom. Vatra, boce, kamenje i puno policije"

  Svjedoci s mjesta događanja, kako prenosi ugledni BBC, vidjeli su kako hitna pomoć odvozi ozlijeđene.

  Glas Slavonije piše kako su navijači Rangersa bili ti koji su zakuhali nerede, a prema najnovijim informacijama nastradala su dvojica navijača Osijeka koji su zadobili ubode nožem. Srećom, obojica su zaprimljeni u bolnicu i izvan su životne opasnosti.

  Scottish Sun tvrdi da je riječ o muškarcima u dobi od 24 i 40 godina koji su zaprimljeni u Sveučilišnu bolnicu Kraljice Elizabete.

  Iz drugih medija