screenshot
DRAMA U PIONIRU

VIDEO: ŠOKANTNE SCENE U NAJVEĆEM SRPSKOM DERBIJU Poznati srpski glumac i voditelj se brutalno potukao i raskrvario glavu navijaču!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2019. 23:29

Košarkaši Crvene zvezde izborili su plasman u finale regionalne ABA lige nakon što su u trećem, odlučujućem susretu pobijedili Partizan sa 84-63.

Nakon rezultata 1-1 u prve dvije utakmice, pitanje prvog putnika u finale ABA lige razriješeno je majstoricom koja je od samog početka išla u samo jednom smjeru.

Možda na terenu nije bilo pretjerano zanimljivo, ali je zato vruće bilo na tribinama. Naime, srpski mediji objavili su snimku tučnjave poznatog glumca Milana Kalinića s jednim navijačem Crvene zvezde.

Beograd, 291208.
Takmicenje muzickih talenata u showu Operacija Trijumf.
Slijeva Milan Kalinic i Nikolina Pisek, voditelji programa zajedno na sceni plesu uz muziku, koja najavljuje sljedeceg takmicara.
Foto: Aleksandar Dimitrijevic / CROPIX
Aleksandar Dimitrijevic / CROPIX
Milan Kalinić

Spomenuti je bio smješten u VIP dijelu gledališta, ali je na njegovo mjesto sjeo jedan navijač. Nakon verbalnog obračuna uslijedio je i šakački, a Kalinić je 'otimaču' s nekoliko udaraca raskrvario glavu. Također valja istaknuti kako je isti navijač navodno uoči samog okršaja udario direktora marketinga Zvezde.

Linker
17. travanj 2024 04:03