screenshot

DRAMA U PIONIRU

VIDEO: ŠOKANTNE SCENE U NAJVEĆEM SRPSKOM DERBIJU Poznati srpski glumac i voditelj se brutalno potukao i raskrvario glavu navijaču!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.04.2019. u 21:29

 • Košarkaši Crvene zvezde izborili su plasman u finale regionalne ABA lige nakon što su u trećem, odlučujućem susretu pobijedili Partizan sa 84-63.

  Nakon rezultata 1-1 u prve dvije utakmice, pitanje prvog putnika u finale ABA lige razriješeno je majstoricom koja je od samog početka išla u samo jednom smjeru.

   

  Možda na terenu nije bilo pretjerano zanimljivo, ali je zato vruće bilo na tribinama. Naime, srpski mediji objavili su snimku tučnjave poznatog glumca Milana Kalinića s jednim navijačem Crvene zvezde.

  Beograd, 291208.
Takmicenje muzickih talenata u showu Operacija Trijumf.
Slijeva Milan Kalinic i Nikolina Pisek, voditelji programa zajedno na sceni plesu uz muziku, koja najavljuje sljedeceg takmicara.
Foto: Aleksandar Dimitrijevic / CROPIX
  Aleksandar Dimitrijevic / CROPIX

  Milan Kalinić

   

  Spomenuti je bio smješten u VIP dijelu gledališta, ali je na njegovo mjesto sjeo jedan navijač. Nakon verbalnog obračuna uslijedio je i šakački, a Kalinić je 'otimaču' s nekoliko udaraca raskrvario glavu. Također valja istaknuti kako je isti navijač navodno uoči samog okršaja udario direktora marketinga Zvezde.

  Iz drugih medija