Goran Sebelic / CROPIX
CROPIX

DOLAZAK SE ISPLATIO

VIDEO: VRATIO SE U SVEČANU LOŽU NAKON DUGO VREMENA I ODGOVORIO NA KRASNU POZIVNICU Pogledajte što je to podiglo Zdravka Mamića na noge

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 20.03.2017. u 15:52

 • Istra i Dinamo te ugodno vrijeme, uz 14 stupnjeva, primamili su na stadion Alda Drosine više gledatelja nego je uobičajeno. Pridonio je većoj brojci na tribinama i dolazak značajne skupine BBB-ovaca, kojih je 500-tinjak zauzelo južnu tribinu.

  Na drugoj je strani bilo 100-tinjak Demona na sjevernoj tribini, iako ih se, realno, očekivalo nešto više. Bili su vrlo glasni i diktirali navijanje domaćih navijača. Skupilo se ukupno 2814 gledatelja, među kojima je u VIP loži, a nakon dugo vremena u Puli, bio i Zdravko Mamić.

  On je sjedio u društvo predsjednika kluba Mirka Barišića. Čim je Soudani, nakon dvije velike prilike Puljana prelomio rezultat krasnim pogotkom, dotrčao je do klupe Modrih i tom prilikom, uz slavlje sa suigračima, pokazao na ložu.

   

  Tamo se dignuo Zdravko Mamić, kojem je očito bila namijenjena Soudanijeva gesta, i odobravanjem čestitao odličnom Alžircu.

    

    

  Goran Sebelic / CROPIX
  CROPIX

    

  Navijači obje momčadi glasno su podržavali momčadi, uz poneki poznati verbalni “kolorit” s juga. Imali su oko 30. minute obje navijačke skupine svoj transparent poruke o strasti i ideji navijanja. Domaći su najviše, od početka negodovali prema kriteriju suca Bebeka i njegovih pomoćnika.

  Sve više-manje očekivano glede ambijenta i utakmice, na terenu koji nije bio tako mekan kao inače, ali je neravna ploha stvarala probleme igračima obje momčadi.

   

  Iz drugih medija