Screenshot
DEKOR NA POLJUDU

VIDEO/FOTO: TRIBINE SU SE TRESLE OD PRVE DO ZADNJE MINUTE Otkriveno zašto se Poljudom orilo 'Hrvatska policija, mito i korupcija'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2019. 23:16

Veliki Jadranski derbi na Veliku subotu završio je na najljepši mogući način za Hajduk, i za navijače koji su stigli na Poljud pogledati najveću pobjedu sezone, povratak na treće mjesto i rušenje velikog rivala Rijeke.

14.700 gledatelja vidjelo je sve najljepše što Hajduk danas može ponuditi, a pokazalo se - može puno. Rani gol u 2. minuti, najbolju partiju hrabrog srca Stanka Jurića koji je načeo Rijeku pa dvaput gađao stativu i prečku, ali i gospodario terenom.

Povratnik nakon kazne Mijo Caktaš zabio je dva gola, Hamza dodao jedan, a tribine Poljuda grmile su od prve do posljednje minute.

No, uvod u derbi imao je i svoju drugu stranu. Mnogi su se pitali zašto Jadranski derbi nije otvoren koreografijom poljudskog sjevera. Policija je, naime, Torcidi uzela dvije koreografije i to je razlog što se u jednom trenutku Sjeverom orilo: 'Hrvatska policija, mito i korupcija'.

VIDEO: Jurica Radić

Međutim, PU Splitsko-dalmatinska je javila kako su njeni službenici u subotu oko 13 sati, tijekom pregleda stadiona Poljud, u podnožju pronašli i zaplijenili navijački transparent i pirotehniku.

MUP

Policija je izvijestila da se radi o transparentu dimenzija 60x25 metara, a unutar njega se nalazila posebno pričvrščena plastika sa 38 komada dimnih kutija. Zbog toga danas na Poljudu nije bilo bakljade na kakvu smo,. nažalost, uglavno navikli i zbog kojih Hajduk iz utakmice u utakmicu plaća novčane kazne.

VIDEO: Jurica Radić

SVI GOLOVI:

Linker
19. travanj 2024 00:24