Screenshot

DEKOR NA POLJUDU

VIDEO/FOTO: TRIBINE SU SE TRESLE OD PRVE DO ZADNJE MINUTE Otkriveno zašto se Poljudom orilo 'Hrvatska policija, mito i korupcija'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 20.04.2019. u 21:16

 • Veliki Jadranski derbi na Veliku subotu završio je na najljepši mogući način za Hajduk, i za navijače koji su stigli na Poljud pogledati najveću pobjedu sezone, povratak na treće mjesto i rušenje velikog rivala Rijeke.

  14.700 gledatelja vidjelo je sve najljepše što Hajduk danas može ponuditi, a pokazalo se - može puno. Rani gol u 2. minuti, najbolju partiju hrabrog srca Stanka Jurića koji je načeo Rijeku pa dvaput gađao stativu i prečku, ali i gospodario terenom.

  Povratnik nakon kazne Mijo Caktaš zabio je dva gola, Hamza dodao jedan, a tribine Poljuda grmile su od prve do posljednje minute.

  No, uvod u derbi imao je i svoju drugu stranu. Mnogi su se pitali zašto Jadranski derbi nije otvoren koreografijom poljudskog sjevera. Policija je, naime, Torcidi uzela dvije koreografije i to je razlog što se u jednom trenutku Sjeverom orilo: 'Hrvatska policija, mito i korupcija'.

  VIDEO: Jurica Radić

    

  Međutim, PU Splitsko-dalmatinska je javila kako su njeni službenici u subotu oko 13 sati, tijekom pregleda stadiona Poljud, u podnožju pronašli i zaplijenili navijački transparent i pirotehniku.

  MUP
   

  Policija je izvijestila da se radi o transparentu dimenzija 60x25 metara, a unutar njega  se nalazila posebno pričvrščena plastika sa 38 komada dimnih kutija. Zbog toga danas na Poljudu nije bilo bakljade na kakvu smo,. nažalost, uglavno navikli i zbog kojih Hajduk iz utakmice u utakmicu plaća novčane kazne.

   

  VIDEO: Jurica Radić

   

   

  SVI GOLOVI:

   

   

  Iz drugih medija