Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
BORAVAK U RUSIJI

ZAPOČINJE DRUGA FAZA PRODAJA ULAZNICA ZA SP Donosimo egzaktne upute kada i kako do mjesta na tribini te točne i najjeftinije cijene za sve faze SP-a!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2017. 16:09

Hrvatski navijači još su nakon prve utakmice protiv Grčke kada su Vatreni u Maksimiru slavili 4:1 počeli planirati kupnju ulaznica i odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a sada kada je odigran i uzvrat u Pireju velika masa hrvatskih navijača želi ulaznice na utakmice reprezentacije.

Nakon što je prije mjesec dana završena prva faza prodaje ulaznica po sistemu lutrije, u kojoj je za prvih 622.117 ulaznica bilo gotovo četiri milijuna prijava, 16. studenog započinje druga faza po sistemu 'tko prvi - njegova ulaznica'. Ova faza odvijat će se u realnom vremenu, točnije potvrda o kupnji dobiva se odmah bez ikakvog izvlačenja (lutrije).

Ulaznice će se moći kupovati na tri načina. Za određenu utakmicu iz skupine (iako je ždrijeb tek 1. prosinca), zatim za određeni stadion te za određenu reprezentaciju. Moći ćete kupiti najviše četiri ulaznice, a one će se prodavati na stranici www.fifa.com/tickets (plaćanje Visa karticom i bankovnim transferom).

Valja napomenuti kako su ukupno četiri faze kupovine, plus 'last minute', a u ove četiri organizatori su raspodijelili jednak broj ulaznica. 'Last-minute' će se prodavati ulaznice od kojih su navijači odustali u zadnji trenutak.

Što se tiče cijena, ulaznice su podijeljene u četiri kategorije. Ona četvrta je najjeftinija, ali je namjenjena isključivo ruskim državljanima. Od ostale tri najjeftinija ulaznica za fazu po skupinama (treća kategorija) iznosi 105 dolara. Osmina finala je 115, četvrtfinale 175, polufinale 285, treće mjesto 175, a finale 455 dolara.

Valja napomenuti i kako će se svatko tko kupi ulaznicu morati prijaviti i za 'Fan ID', iskaznicu bez koje neće moći na stadion bez obzira na to što ima ulaznicu. Uz 'Fan ID' besplatan je javni prijevoz i prijevoz na pojedinim međugradskim željezničkim linijama. Fifa s tom iskaznicom želi i spriječiti preprodaju ulaznica.

Preostale faze prodaje:

IZRAVNA: 16. - 28. studenog

LUTRIJA: 5. prosinac - 31. siječanj

IZRAVNA: 13. ožujka - 3. travnja

IZRAVNA (LAST-MINUTE): 18. travnja - 15. srpnja

Linker
20. travanj 2024 11:03