Soccer Football - International Friendly - Brazil vs Croatia - Anfield, Liverpool, Britain - June 3, 2018 Brazil and Croatia fans during the match Action Images via Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

MALE CAKE S LICA MJESTA

ZLATA VRIJEDAN SAVJET ZA HRVATSKE NAVIJAČE - KAVA OD 40 KUNA I RAZMJENA U DOMAĆU VALUTU Evo zašto je novac puno bolje promijeniti u gradu...

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 13.06.2018. u 08:22

 • Lenjingradska oblast brzo otkriva sve kontraste Rusije. Ovdje bogataši iz Sankt Peterburga dolaze na odmor, ima sjajnih hotela i restorana, ali postoji i druga krajnost.

  Pa tako na elitnim lokacijama, vjerovali ili ne, kava dođe 40 kuna, a na nekim se drugim mjestima za isti novac možete dobro najesti. Za svakog ponešto.

  Hrvatski navijači nemaju potrebu ovdje dolaziti jer nijedan trening osim prvog ionako neće biti otvoren za javnost. Inače, daleko je bolje novac promijeniti u gradu nego u zračnoj luci.

   

  Primjerice, za 100 dolara na aerodromu u Sankt Peterburgu dobijete 4.700 rubalja, a u banci u Zelenogorsku - a tako je, pretpostavljamo, i u drugim gradovima - 6.180 rubalja.

  Iz drugih medija