REUTERS/Eddie Keogh
NIJE MU SJELO

'NE IDEM PROTIV NIKE KOVAČA NI BAYERNA, NISAM TO NAPRAVIO DA IKOGA IRITIRAM' Bivši izbornik Vatrenih naljutio slavnog trenera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. listopad 2019. 17:25

Jedan komentar Nike Kovača vezan uz Lucasa Hernandeza nije najbolje sjeo francuskom nogometnom izborniku Didieru Deschampsu. 'Lome se koplja' oko francuskog reprezentativca Bayerna.

On je ljetos doveden iz Atletico Madrida za 80 milijuna eura odštete, a po oporavku od ozljede koljena i operacije ove sezone se nametnuo Kovaču i skupio je 7 nastupa u svim natjecanjima. Nastup protiv Tottenhama u Ligi prvaka je preskočio zbog opet načetog koljena u utakmici protiv Paderborna (zamijenjen na poluvremenu) i Kovač se nadao da će ga poštedjeti i Deschamps za utakmice protiv Islanda (11.listopada) i Turske (14. listopada). Ali to nije bio slučaj.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v FC Cologne - Allianz Arena, Munich, Germany - September 21, 2019  Bayern Munich's Lucas Hernandez during the match      REUTERS/Michael Dalder  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Michael Dalder
Lucas Hernandez

"Pretpostavljam da Lucas neće biti pozvan u reprezentaciju", rekao je nedavno Kovač upitan za Hernandeza i njegov nastup za 'Tricolore'.

"U rujnu se Kovač nadao da ću ga pozvati kako bi dobio minutažu. Razgovarao sam s Lucasom, imao je problem u Paderbornu. Protiv Tottenhama je osjećao da je spreman za igru, ali neću se miješati. On želi doći. Odigrao je puno utakmica iako se tek vratio nakon ozljede. Možda ga je klub trebao staviti i protiv Tottenhama, ne znam, vidjet ćemo u ponedjeljak. Ne idem protiv nikoga, nisam pozvao Hernandeza da iritiram ni Kovača ni Bayern, ali pred nama su dvije važne utakmice. Znam da bi Lucas igrao i s jednom nogom, ali neću riskirati", rekao je Deschamps.

Linker
20. travanj 2024 06:05