David Ramos/Getty Images
ZANIMLJIVO OBJAŠNJENJE

'NE MISLIM DA ĆE SE MESSI ODMARATI! TAJ GAD SE ODMARA ZA VRIJEME UTAKMICE' Trener idućeg protivnika Barce: 'Već su nam jednom rekli da neće igrati...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. veljača 2020. 12:51

Nogometaši Barcelone i Eibara u subotu igraju utakmicu 25. kola španjolske La Lige, a taj će se susret odigrati samo tri dana prije prve utakmice osmine finala Lige prvaka gdje Katalonci gostuju kod Napolija na San Paolu.

Postavlja se tako pitanje hoće li trener Quique Setien protiv Eibara odmarati neke igrače uključujući i Lea Messija, a glavni strateg Eibara Jose Mendilibar mišljenja je kako to ipak neće biti slučaj, a za to je imao i zanimljivo objašnjenje.

- Ne mislim da će se Messi sutra odmarati, taj gad se odmara za vrijeme utakmice. On točno zna kada treba sudjelovati u igri, a kada se odmarati. Ako biste mu dali slobodan dan mislim da bi se više umorio gledajući susret s tribine. To bi za njega bilo najgore.

MADRID, SPAIN - FEBRUARY 06:  Manager Jose Luis Mendilibar of Sd Eibar looks on prior to the start of the La Liga match between Club Atletico de Madrid and SD Eibar at Vicente Calderon Stadium on February 6, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images / Denis Doyle Getty Images
Jose Mendilibar

Prisjetio se Mendilibar jedne situacije s Leom Messijem u vremenu kada je trenirao Osasunu.

- Igrali smo u Kupu Kralja protiv Barcelone na Nou Campu. Tada se pojavila informacija prije utakmice kako Leo neće igrati zbog problema sa želucem. Ipak, nakon ručka nam je priopćeno kako će ipak biti na klupi. Gubili smo 2:0, a onda sam vidio da se zagrijava. Ušao je, zabio dva gola i mi smo izgubili 4:0.

Linker
18. travanj 2024 02:28