REUTERS
BEZ DLAKE NA JEZIKU

'NE ZNAM HOĆE LI MU TO BITI POSLJEDNJA UTAKMICA U REALU' Zidane progovorio o zvijezdi, a onda ispalio: 'Bude li mi se netko petljao u posao - odlazim'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. svibanj 2019. 15:39

Nogometaši Real Madrida u nedjelju (12.00 sati) igraju svoju posljednju utakmicu u sezoni, a protivnik na Santiago Bernabeu bit će im momčad Betisa. Utakmica nema neku veliku važnost, jer, bez obzira na konačni ishod 'kraljevski klub' će sezonu završiti kao trećeplaisrana momčad La lige.

Glavni strateg Reala, Zinedine Zidane održao je i tradiocionalnu press konferenciju uoči utakmice i svima dao do znanja na kakav način u budućnosti želi voditi klub. Osvrnuo se Francuz i na status Velšanina Garetha Balea.

- Sutra će sigurno biti s nama, a hoće li mu to biti posljednja utakmica u dresu Reala to ne znam - kazao je Zizou.

Soccer Football - La Liga Santander - Leganes v Real Madrid - Butarque Municipal Stadium, Leganes, Spain - April 15, 2019  Real Madrid coach Zinedine Zidane       REUTERS/Juan Medina - RC12B43576D0
REUTERS/Juan Medina

Već neko vrijeme piše se i o Keyloru Navasu i njegovom napuštanju Madrida.

- Ne želim još razmišljati o idućoj sezoni. Možemo razgovarati o puno toga, ali kažem, situacija na vratima je jasna. Razgovarao sam sa svima pa i s njim, i dalje ima ugovor i vidjet ćemo.- zakopčan je bio Francuz po tom pitanju, pa nastavio:

- Najvažnije je da sam ja taj koji odlučuje o momčadi, bude li mi se netko petaljo u posao, ja odlazim. Ja sam trener i ja odlučujem.

Linker
19. travanj 2024 21:57