Njemačka
 REUTERS/Piroschka Van de Wouw / REUTERS
JAKO NISKO PALI

'NEKAD VELIKA MOMČAD KOJOJ PRIJETI PRAVI POTOP' Čitav svijet u totalnom čudu: Što se to događa s divom koji je nekada harao svjetskim nogometom?

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 15. listopad 2018. 21:44

Njemački mediji vrlo kritički pišu o novom posrtaju Elfa, a niti strani nisu propustili osvrnuti se na amsterdamsko poniženje Löwovih izabranika u utakmici Lige nacija.

“Niže od Nizozemske”, naslov je u L’Equipe, u talijanskoj Gazzetti izašla je konstatacija kako su “njemački igrači još uvijek glavama u Rusiji”. “Njemačkoj prijeti ispadanje u Ligu B, bio bi to gorak kraj jedne nestvarno loše godine, Elf izgleda fizički i nadasve psihički iscrpljen”, dodaje komentator uglednog talijanskog lista.

Brutalni su i komentari španjolskog tiska. AS piše “Nizozemska je uništila Njemačku, koja nestaje kao brod poslije udarca u greben. Stupovi momčadi su žestoko oštećeni i prijeti pravi potop u Ligi nacija. Joachim Löw ponovlja istu priču kao nakon debakla u Rusiji. Ovo je samo karikatura nekoć moćne momčadi”.

U Marci su ipak bili nešto blaži. “Crna noć njemačkog nogometa! Sigurno da rezultat ne odražava viđeno na terenu, ali ovo nije Njemačka koju znamo od ranije. Protiv Francuske im je sada utakmica od krucijalne važnosti.”

Linker
20. travanj 2024 04:01