Action Images via Reuters/John Sibley
NIJE MU TO TREBALO

NESMOTRENIM POTEZOM RAKITIĆ RAZLJUTIO BARCELONINE ŠEFOVE I NAVUKAO BIJES 'Ovo bi predsjedniku mogla biti savršena isprika da mu ne produlji ugovor'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. svibanj 2019. 19:16

Pozicija Ivana Rakitića (31) u Barceloni više se ne čini tako čvrsta kao što je bio slučaj prije uzvratne polufinalne utakmice Lige prvaka i ispadanja od Liverpoola.

Nakon okršaja na Anfieldu u kojem je Liverpool slavio sa 4:0 i senzacionalno izborio plasman u finale Lige prvaka nadoknadivši minus od 0:3, Rakitić je bio jedan od najlošije ocijenjenih igrača Barcelone, a neki su ga valorizirali s 'nulom'.

Nakon šoka u Liverpoolu hrvatski reprezentativac dva je slobodna dana iskoristio za odlazak u Sevillu na poznatu feštu "Feria de Abril" gdje se nasmijan družio s Joséom María del Nido Carrascom sinom bivšeg predsjednika Seville. I sve je to objavio na Instagramu.

Screenshot: As

Objava nije najbolje sjela navijačima Barcelone koji su Rakitića 'počastili' negativnim komentarima na društvenim mrežama, a zgražali su se nad činjenicom da je uopće mogao otići u Sevillu i tako se opušteno družiti nakon katastrofe u Liverpoolu.

Iako je sporna fotografija nestala s Rakitićevog profila mnogi su je vidjeli i podijelili. Dovoljno da Uprava Barcelone pozove hrvatskog reprezentativca "na konzultacije".

Tekst o Rakitiću osvanuo je na madridskom Asu koji, pozivajući se na RAC1, tvrdi kako su Barcelonini direktori iziritirani njegovim potezom.

"Bartomeuu (predsjednik Barcelone, op.a.) bi ovo mogla biti savršena isprika na ne produlji Rakitićev ugovor i da mu ne da bolji ugovor", piše As, koji je cijelu stvar okarakterizirao 'vrlo osjetljivom temom'.

"Izuzev ove epizode Rakitić je bio izuzetno profesionalan i sjajno je služio klubu. Njegov rad je izvan svake sumnje i bio je jedan od najboljih veznjaka svijeta u zadnjih pet godina", zaključuje se u tekstu.

Kako bilo, Rakitićev ugovor s Barcelonom istječe na ljeto 2021. godine, a ostaje za vidjeti hoće li mu klub na kraju ponuditi produljenje...

Linker
14. travanj 2024 22:02