Reuters / Hannah McKay / REUTERS
ODLAZAK NA BERNABEU?

NEVJERICA NA EMIRATESU Najbolji nogometaš Arsenala odlazi u Real Madrid ukoliko klub ne ispuni dva uvjeta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2016. 14:58

Njemački reprezentativac Mesut Özil trenutačno je najbolji nogometaš Arsenala, a navijači Topnika strahuju kako bi uskoro mogli ostati bez svoje prve violine. Naime, još uvijek je upitno hoće li ovaj genijalac potpisati novi ugovor s klubom iz sjevernog Londona.

Njemački reprezentativac u utorak je još jednom oduševio sve zaljubljenike u nogomet, kada je u posljednjim trenucima utakmice u Bugarskoj protiv Ludogoreca u četvrtom kolu Lige prvaka postigao nevjerojatan pogodak.

Svi su puni hvale za njegove predstave kao i za one Alexisa Sancheza, ali i dalje nije poznato hoće li ovaj dvojac ostati u Arsenalu. Topnici posljednjih nekoliko godina imaju velike probleme sa zadržavanjem svojih zvijezda u klubu, a to bi se moglo dogoditi i ovog puta.

Njemački Bild donosi vijest kako je Mesut Özil navodno zainteresiran za povratak u Real Madrid. Tamo ga već čeka njegov dobar prijatelj Sergio Ramos, a ukoliko dođe do bilo kakve ponude, Nijemac će je teško odbiti. Neki mediji navode kako je Özil već odbio prvu ponudu ugovora Arsenala što se zasigurno niti jednom navijaču Topnika ne sviđa.

Nijemac je postavio dva uvjeta upravi kluba ukoliko ga žele zadržati u Londonu. Özil je navodno zatražio dres s brojem 10 i povećanje plaće na 200 tisuća funti mjesečno.

Linker
24. travanj 2024 07:46