GOSFORD, AUSTRALIA - MARCH 08: Tim Payne of Wellington Phoenix during the round 222 A-League match between the Central Coast Mariners and the Wellington Phoenix at Central Coast Stadium on March 08, 2020 in Gosford, Australia. (Photo by Tony Feder/Getty Images)
Tony Feder/Getty Images

SRMOTA I STID

NEVJEROJATNO ŠTO SU NEKI U STANJU NAPRAVITI DOK SE DRUGI BORE ZA ŽIVOT Nogometaš pobjegao iz samoizolacije pa mrtav pijan autom divljao po ulicama

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 18:01

 • Veznjaka novozelandskog Wellington Phoenixa Tima Paynea (26) očekuje kazna nakon što je pobjegao iz samoizolacije u kojoj se nalazio zbog pandemije koronavirusa, te u alkoholiziranom stanju upravljao vozilom za golf po ulicama Sydneyja.

  Društvo mu je radio suigrač Oliver Sail, a sada ih obojicu očekuje drastična kazna zbog bijega u ranim jutarnjim satima.

  "Nevjerojatno mi je žao i nevjerojatno mi je neugodno," kazao je Payne u razgovoru a novozelandski radio Sport.

  Nogometaši novozelandskog kluba bili su u izolaciji u Sydneyju u nadi da će igrati u australskoj A-League, ako se natjecanje nastavi pred praznim tribinama. Međutim, sezona je otkazana. Prema policijskom izvještaju Payne i Sail su u vozilu za golf prošli više od pet kilometara.

  "Učinio sam nešto na što nisam ponosan i svjestan sam da me očekuje kazna," dodao je 26-godišnji veznjak koji je do sada upisao 17 nastupa u dresu novozelandske reprezentacije.

  "Ako se istragom utvrdi da je došlo do bilo kakvog prekršaja, FFA će brzo djelovati u skladu s kodeksom ponašanja," navedeno je u priopćenju Australskog nogometnog sveza.

  Tagovi
  Iz drugih medija