Mike Hewitt/Getty Images
LAGANI PAD FORME

NIJE OPRAVDAO ULOGU LIDERA, ALI TRENER JUVENTUSA IPAK STAO U OBRANU MLADE ZVIJEZDE 'Nije njemu lagano igrati pored Mandžukića i Cristiana Ronalda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. travanj 2019. 23:05

Juventus je pobjedom protiv Fiorentine u posljednjem prvenstvenom ogledu (2:1) potvrdio svoj osmi uzastopni naslov prvaka Italije, ali ispadanje iz Lige prvaka i dalje je jedna od glavnih tema u Torinu.

Kao jedan od glavnih razloga za takav epilog spominje se i slabije izdanje argentinske zvijezde Paula Dybale. Ovaj inače sjajni ofenzivac nije se nametnuo kao lider na terenu u susretima protiv Atletico Madrida i Ajaxa kao što se to od njega u klubu očekivalo, a tijekom sezone mu je Allegri u nekoliko navrata mijenjao pozicije.

Trener 'stare dame' pokušao je objasniti tamošnjoj javnosti zašto je tome tako.

TURIN, ITALY - OCTOBER 25:  Mario Mandzukic (L) of Juventus FC celebrates his goal with team mate Paulo Dybala during the Serie A match between Juventus FC and Atalanta BC at Juventus Arena on October 25, 2015 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
Valerio Pennicino/Getty Images
Mario Mandžukić i Paulo Dybala

- Imao je Paulo dobru sezonu iza sebe. Nije njemu lagano igrati pored Mandžukića i Cristiana Ronalda, ali, zadovoljan sam onime što je napravio. Otkako je stigao Ronaldo morali smo promjeniti sustav i igrati nešto drugačije nego ranije.

Linker
21. travanj 2024 03:48