Niko Kranjčar
 Lynne Cameron/Getty Images
PIŠE DAILY RECORD

NIKO KRANJČAR NA METI KRITIKA I DOK JE 'NA ŠTAKAMA' Bivša zvijezda Rangersa uperila prstom u promašena pojačanja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2016. 12:30

Bivši nogometaš Glasgow Rangersa Neil McCann (42) oštro je kritizirao politiku bivšeg kluba u prošlom ljetnom prijelaznom roku. Odluka o dovođenju veterana u veznom redu Nike Kranjčara (32) i Joeyja Bartona (34) igraču koji je branio boje Rangersa između 1999. i 2003. godine i u tom periodu osvojio tri ligaška naslova, jednostavno nije jasna.

"Niko Kranjčar nije bio ni približno fizički spreman kada je došao iz Cosmosa. Bio je miljama daleko od ritma potrebnog za škotski nogomet. Tek je počeo pronalaziti pravi ritam kada ga je pogodila užasna ozljeda", rekao je McCann za Daily Record.

Kranjčar je prošlog ljeta stigao iz New York Cosmosa u Rangerse i ukupno je nastupio u 15 utakmica do ozljede ligamenata koljena koja će ga od natjecateljskog ritma udaljiti šest mjeseci. U dvije je započeo, a ukupno je u 765 minuta u škotskom prvenstvu i Liga kupu upisao tri gola i tri asistencije. Dok se Kranjčar ozlijedio, Bartonu je raskinut ugovor zbog svađe sa suigračem Andyjem Hollidayjem i menadžerom Markom Warburtonom.

Rangersi tako nakon 14 odigranih prvenstvenih utakmica na kontu imaju osam bodova manje od najvećeg rivala Celtica koji ima i dvije utakmice manje. Dakle bitka za naslov praktički se čini izgubljena već u ovoj ranoj fazi sezone...

Linker
17. travanj 2024 08:16