Screenshot/Youtube
BILA BI TO STRAŠNA PRIČA

ALKOHOL, DEPRESIJA I DRUŽENJE S KRIMINALCIMA SU IZA NJEGA! VRAĆA SE VELIKI BRAZILAC Već ima dvije ponude na stolu: 'Imam podršku sa svih strana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2017. 12:27

Iako će u drugom mjesecu 2018. navršiti 36 godina, jedan od najboljih napadača u svoje vrijeme, Brazilac Adriano odlučan je u namjeri da se vrati nogometu.

Ovaj sjajni nogometaš već trenira punim itenzitetom, a njegova želja za povratkom je velika kao što je i sam istaknuo. Iza sebe je imao veliku karijeru koja je mogla biti veća, ali je posrnuo u svojim najboljim danima.

- Vidjet ćemo kako će sve završiti. Trenutačno pregovaram s Flamengom, imam podršku sa svih strana. Nisam još u pravoj formi, pokušavam skinuti još nekoliko kilograma i radim apsolutno sve kako bih ponovno zaigrao nogomet - kazao je Adriano.

Osim ponude Flamenga interes za njegovim uslugama pokazuje i prvak Južne Amerike i sudionik finala Svjetskog klupskog prvenstva, Gremio.

Podsjećamo, Adriano je prije 15-ak godina igrao za Inter, Fiorentinu, Parmu, Romu, Vorinthians i Sao Paulo. Ali, kada su svi mislili da će postati jedan od najboljih napadača ikad, on se posvetio raskošnom životu i treninzi i nogomet pali su u drugi plan.

Linker
22. travanj 2024 23:46