Screenshot/Youtube

BILA BI TO STRAŠNA PRIČA

ALKOHOL, DEPRESIJA I DRUŽENJE S KRIMINALCIMA SU IZA NJEGA! VRAĆA SE VELIKI BRAZILAC Već ima dvije ponude na stolu: 'Imam podršku sa svih strana'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 29.12.2017. u 11:27

 • Iako će u drugom mjesecu 2018. navršiti 36 godina, jedan od najboljih napadača u svoje vrijeme, Brazilac Adriano odlučan je u namjeri da se vrati nogometu.

  Ovaj sjajni nogometaš već trenira punim itenzitetom, a njegova želja za povratkom je velika kao što je i sam istaknuo. Iza sebe je imao veliku karijeru koja je mogla biti veća, ali je posrnuo u svojim najboljim danima.

  - Vidjet ćemo kako će sve završiti. Trenutačno pregovaram s Flamengom, imam podršku sa svih strana. Nisam još u pravoj formi, pokušavam skinuti još nekoliko kilograma i radim apsolutno sve kako bih ponovno zaigrao nogomet - kazao je Adriano.

  Osim ponude Flamenga interes za njegovim uslugama pokazuje i prvak Južne Amerike i sudionik finala Svjetskog klupskog prvenstva, Gremio.

  Podsjećamo, Adriano je prije 15-ak godina igrao za Inter, Fiorentinu, Parmu, Romu, Vorinthians i Sao Paulo. Ali, kada su svi mislili da će postati jedan od najboljih napadača ikad, on se posvetio raskošnom životu i treninzi i nogomet pali su u drugi plan.

  Iz drugih medija