Alessandro Sabattini/Getty Images
PREDNOST HRVATU

APSOLUTNA LEGENDA JUVENTUSA I JEDAN OD NAJVEĆIH IKAD STAO U OBRANU HRVATA 'Tko treba igrati protiv Ajaxa!? Bez ikakve dileme to je Mario Mandžukić'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 18:33

Bivši napadač Vatrenih, Mario Mandžukić u posljednje je vrijeme upao u malu krizu kada su golovi u pitanju. Hrvatski napadač u dresu Juventusa nakon povratka od ozljede već 11 utakmica u kojima je upisao nastup nije zatresao mrežu.

Neki su već krenuli govoriti o tome kako bi šansu trebao dobiti mladi Moise Kean. Mala prašina podigla se uoči uzvratne utakmice protiv Ajaxa, jer, talijanski velikan iz Amsterdama donosi 1:1 i pitanje plasmana u polufinale Lige prvaka potpuno je otvoreno.

Ipak, u obranu hrvatskog napadača stao je jedan od najvećih talijanskih nogometaša i legenda Juventusa Fabrizio Ravanelli.

Valerio Pennicino/Getty Images
Getty Images
Moise Kean najčešće je u Juventusu ulazio s klupe umjesto Marija Mandžukića

- Mandžukić ili Kean, tko treba početi protiv Ajaxa? Ma, bez dileme - to je Mandžukić. Za mene, Ronaldo je glavni faktor koji ima puno koristi od njegove igre. Hrvat je savršen u obrambenom angažmanu i stvaranju prostora za Ronalda, a Kean je učinkovitiji s klupe za razliku od Hrvata - objasnio je bivši napadač Juvea.

Ravanelli je za Staru damu odigrao 111 utakmica i zabio 41. pogodak.

Linker
20. travanj 2024 10:52