REUTERS/Kai Pfaffenbach
'ZNAM ŠTO ZNAČI USPJETI'

BACIO MILIJUNE HRVATA U OČAJ, A SADA PRODAJE VRIJEDAN SUVENIR IZ FINALA Vrijednost skupocjenih predmeta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. travanj 2019. 00:50

Vijest da francuski veznjak Paul Pogba prodaje kopačke kojima je zabio pogodak Vatrenima u finalu svjetskog prvenstva odjeknula je u nogometnoj javnosti. Podsjetimo, Hrvatska je u finalu izgubila 4:2, a francuski je virtuoz postigao treći pogodak za Pijetlove.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  France's Paul Pogba holds the trophy as they celebrate winning the World Cup  REUTERS/Christian Hartmann     TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS

Pogba je kopačke potpisao te se nada da bi na aukciji mogle postići vrijednost u iznosu od oko 215 000 do 370 000 kuna. Dražba humanitarnoga karaktera bit će održana u aukcijskoj kući Christie's Paris, a sav će se novac donirati siromašnoj djeci u pariškim predgrađima u kojima je i sam Pogba odrastao. Francuski reprezentativac ujedno je i počasni predsjednik organizacije koja će voditi aukciju, a uz kopačke će na dražbi ponuditi i šest svojih dresova te potpisanu službenu loptu Lige prvaka.

"Osjećam veliko poštovanje i snažne emocije prema ovoj udruzi koja čini čudesne stvari za mlade ljude koji odrastaju u iznimno teškim uvjetima. I sam sam odrastao u predgrađu Roissy-en-Brie pa znam što znači uspjeti i uzdići se iz bijede. Svim srcem želim da ova akcija prikupljanja potrebnih sredstava uspije te da ovi mladi ljudi imaju bolje uvjete odrastanja u budućnosti.", izjavio je Francuz.

Aukcija će se održati 29. travnja u Parizu.

Linker
25. travanj 2024 12:06