screenshot
NISU NIŠTA NAUČILI

BARCA JE NA OLMU IZGUBILA MILIJUNE, A SADA ĆE IM SE DOGODITI IDENTIČNA STVAR Jedan od najvećih talenata potpuno besplatno odlazi u PSG!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. srpanj 2019. 16:25

Najbolji nogometaš Dinama, Dani Olmo napustio je Barcelonu kada mu je bilo samo 16 godina i prema svemu sudeći, nije pogriješio. Na Maksimiru je ispisao povijest i pokazao koliko je velik igrač, a sada se za njega bore najveći klubovi svijeta.

To se vrlo vjerojatno nimalo ne sviđa ljudima iz Barcine škole nogometa, popularne La Massije, obzirom kako je činjenica da su na njemu mogli zaraditi popriličnu svotu novca.

Ipak, kao da Katalonci nisu ništa iz posljednjeg primjera, sada im se sprema još jedan 'bijeg' koji bi ih mogao skupo koštati. Riječ je o mladom Xaviju Simonsu koji će također, baš kao i Dani Olmo napustiti klub sa 16 godina i to kao slobodan igrač.

Mladom nizozemskom reprezentativcu menadžer je svjetski poznati Mino Raiola, a mediji u Španjolskoj navode kako se spomenuti nije uspio dogovoriti s predstavnicima kluba oko novih uvjeta koji bi igrača zadržali na Nou Campu. Simons je bio član mlade momčadi Barcelone, a sada se povezuje s odlaskom u drugog giganta svjetskog nogometa, francuski PSG.

- Dio sebe ostavljam u Barceloni, a dio Barcelone nosim sa sobom - napisao je Xavi na svojem Twitter profilu. Nizozemac će tako postati još jedan u nizu velikih talenata koji će napustiti katalonskog diva.

Linker
23. travanj 2024 13:14